Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt LIBRA 2 pracownia DOMOWE KLIMATY

Recommended Posts

To miło Marcinie,że u Was już się zaczęło dziać.My stanęliśmy na etapie projektu.Libra bardzo nam się podoba i na naszą działkę pasuje(36mx36m),ale oglądamy wszystkie projekty pod kątem adaptacji części budynku na gabinet lekarski (taki już nasz zawód,że nawet w domu musimy być dostępni).Chętnie będę śledzić Wasze zmagania z budową,bo kompletnie na tym się oboje z mężem nie znamy(właśnie przed chwilą sprawdzałam co to są chudziaki,bo nie wiedziałam)Pozdrawiam i trzymam kciuki za następne etapy budowy Alicja.

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

właśnie pomału finiszujemy z budową Libry II w okolicach Jeleniej Góry. Jeżeli jest to projekt z tej samej pracowni (Białystok) to zapraszamy na wizję lokalną :)

Co prawda tez jesteśmy lekarzami, ale nie zrobiliśmy w domu gabinetu. Wprowadziliśmy kilka zmian, ale ogólny duch domu pozostał.

Bep

• 4 months później...

Witam. Forum to było dla mnie przez ostatnie kilkanaście miesięcy skarbnicą wiedzy. Dzis jestem własnie zakończyłem ocieplać moją Librę II. Dokonalismy bardzo wielu zmian i chetnie podzielimy sie nasza wiedzą.

TEraz przed nami ogrzewanie i tykmi "inside" ;)

Pozdrawiam

• 2 years później...

Witam wszystkich

Od wielu, wielu miesięcy nikt już nie zagląda na to forum, ale postanowiłam zaryzykować i napisać. Po wielu obejrzanych projektach zdecydowaliśmy się na budowę domu Libra II z pracowni domowe klimaty. Bardzo intrygune nas ten projekt domu i mamy wciąż niewielkie obawy.

Zwracam się z zapytaniem czy osoby, które zdecydowały sie na ten projekt domu są zadowolone i jakie wrażenia z mieszania w nim;-). Być moze jakieś przemyslenia. Temat był poruszany od 2005 do 2008...nie wiem czemu zamarło to forum, ale byc moze ktoś chciałby podzielic się z aktualnej budowy i napisać coś więcej o tym projekcie.

Pozdrawiam