Stasiu i Magda 04.10.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Usilnie poszukuję kogoś, kto buduje bądź wybudował już dom z projektu "Helios" firmy Dobre Domy. Proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 26.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 witam pozwole sobie wkleić link do projektuhttp://www.dobredomy.pl/?id_project=80&infopage=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korsarz5 27.10.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Witam Chodziło mi bardziej o jakieś informacje lub możliwość oglądnięcia tego domku w realu. Stronę dobrych domów już dokładnie przejrzałem, nawet przysłali mi rzuty poziome kondygnacji i przekroje. PozdrawiamyBenia i Kylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 27.10.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Troche się nie zrozumieliśmy ,wkleiłem link bo z reguły robi to osoba zadająca pytanie po to by ktoś kto chce skomentować miał go pod ręka co do oceny to domek śliczny i pewno kosztowny.. Dla mnie osobiscie schody zabiegowe to porażka(choć projekt ,który sam kupiłem ma tez zabiegowe i robie co moge by zrobić schody ze spocznikiem).DLA mnie wazne tez jest by dom miał na parterze dodatkowy pokój (biuro czy dodatkowa sypialnia dla np starszej osoby by nie musiała biegac po schodach) .no i wiele tez osób próbuje do małej dolnej łazienki wcisnąć prysznic(ja tez do tych osób należe ) pozatym zwroc uwage na skosy na górze .jak wysoko jest ścianka kolankowa np. w łazience. I jeszcze garaż jest raczej z tych najmniejszych po otworzeniu drzwi ciezko bedzie sie przecisnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korsarz5 27.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Witam Dzięki za informacje. Dzisiaj byłem oglądać projekt Helios w realu, jest super, więc na pewno zdecyduję się na niego.Co do schodów zabiegowych co masz całkowitą rację , ja też będę kombinował żeby zrobić ze spocznikiem.Jeśli chodzi o prysznic w łazience to też może coś wykombinuję, natomiast niestety nie wcisnę dodatkowego pokoju na parterze (niestety).Dom myślę trochę powiększyć jeśli chodzi o powierzchnię zabudowy by zwiększyć powierzchnię garażu.Wszystko to się uda, niestety oprócz dodatkowego pokoju na parterze.Jeśli chodzi o koszty to myślę że jest to raczej dom o tych niższych kosztach budowy. Wcześniej podobał mi się Virgo II z pojedynczym garażem ale zrezygnowałem z niego właśnie ze względu na zbyt duże koszty budowy. PozdrawiamBenia i Kylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 27.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no właśnie najważniesze to zobaczyć dom w realu przejc sie i pospacerować to kiedy zaczynacie i gdzie działka?' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korsarz5 29.10.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witaj Myślimy zacząc na wiosnę, mam taką nadzieję, przez zimę powinno się udać pozałatwiać papierkowe formalności. Budowa w Tarnobrzegu. PozdrawiamyBenia i Kylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 22.01.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Może jest ktoś kto buduje ten dom? HELIOS to chyba jestem pierwszy bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 23.01.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 23.01.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 za 2-3 dni wstawie zdjęcia może kogos złapie kto buduje ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 23.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 MUSZE PODNIES DO GÓRY MOJEGO POSTA a oto obiecane zdjecie http://images33.fotosik.pl/103/0d5c0d40b695a756.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 24.01.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 25.01.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 31.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 http://images31.fotosik.pl/104/0d74d30b9faed260.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 03.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 szukam dalej i nie spoczne do kiedy nie znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 03.02.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 my też bedziemy budowac dom według tego projektu miło mi. okolice wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vlaado 01.03.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam marzących o HELIOSIE oraz tych którzy owe marzenie już spełnili. Od dwóch lat obserwuję projekty z Dobrych Domów, widziałem ich wiele w realu ale nie udało mi się jeszcze zobaczyć tego projektu na własne oczy. Rozmawiałem z architektem na temat dobudowania garażu tak jak w Jupiterze lub Virgo. Może ktoś buduje taki dom lub wie gdzie taki dom jest budowany? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niebieskooka sroka 06.03.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witaj,sama jestem ciekawa informacji na temat tego domu.Przeglądamy z mężem również projekty domów z pracowni Dobre Domy,byliśmy już prawie na 100% pewni,że będzie to Libra,ale ostatnio zastanawiamy się nad Emanuelą,Tytanem i właśnie Heliosem.Miejmy nadzieję,że ktoś ten dom gdzieś w kraju buduje i się do nas odezwie.Chętnie obejrzałabym fotki domu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vlaado 06.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Miałem okazję być i widzieć Librę u dwóch inwestorów, Tytan został zbudowany nieopodal, Emanuela czy Manuela... te projekty ogólnie są tak podobne do siebie zarówno w bryle jak i kubaturze. Zauważyłem że w katalogu są przedstawiane z tej - ładniejszej strony a to kusi. Szukamy projektu na działkę o bokach trójkąta dość dużą, wokół las i na dzisiaj nie zmieniliśmy zainteresowania projektem Heliosa chociaż Metis po drobnych kosmetycznych zmianach również by mógł być. Więc cierpliwie czekamy, może KTOŚ, gdzieś już buduje i zechce pochwalić się swymi marzeniami z Heliosem w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 21.03.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam no narzeszie cos ryszyło. My bedziemy budować dom według tego projektu HELIOS. Mamy kupiony projekt zaczynamy budowe sierpień-wrzesień.Jak do tej pory zmiany jakie wprowadziliśmu to zamiast garażu bedzie pokój, a garaż bedzie wolno stajacy obok domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts