windows 21.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 I jest jeszcze coś pytałem wykonawców i innye osoby bedące w temacie budowy domów , dom jest faktycznie bardzoładny tylko niestety nie nalezy do tych tanich w wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 04.04.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam! Zaczęłam budowę domu projektu HELIOS od 3 tygodni. Na razie jest tylko nie cały fundament. Projekt sie ogólnie podoba.Chciała bym zobaczyć zdjęcia z realizacji. Może ktos juz budował ten dom.Bardzo proszę o wstawienie zdjęć. Jak na razie to powiekszyła garaż na podwójny. I powiększyło mi sie pomieszczenie gospodarcze. To pomieszczenie przedzielę i zrobię tam nieduży pokoik. Którego brakuje mi da dole. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 06.04.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 to gratuluje - jestes pierwszą osoba która buduje ten dom i przyznała sie na tym portalu. My będziemy budować - zaczynamy koniiec lata. Jeżeli mozna prosić to czy mozna jakieś zdjęcia zobaczyć. Fajnie coś drgneło. Życze powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 07.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam! Cieszę się że ktoś sie odezwał. Zdjęcia postaram się wysłać w tym tygodniu. Robie je na bierząco. Od dziś zaczynaja stawiać bloczki. Cieszę się bardzo z tego co już jest. Tylko pogoda troszkę nam przeszkadza. Budowa u nas idzie powolutki, ponieważ mamy tylko dwóch murarzy. Prosze napisz czy robicie jakieś zmiany w projekcie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 07.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Zmiany jakie My zrobilismy to;- zamiast garażu pokój /którego brak na dole/, garaż wolno stojący- spizarki na dole nie bedzie zamiast tego będzie dołączona do łazienki i tam będzie prysznic nie duży ale zawsze coś- na parterze powiekszona łazienka kosztem pralni /i tak juz małej niestety/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 07.04.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Rozumiem że macie dużą działkę jeśli garaż będzie wolnostojący.Nasza działka ma 12 arów. Tak jak pisałam wcześniej my powiększyliśmy garaz i automatycznie zwiększyła się góra. Z tego najmniejszego pokoju mamy zrobić malutki pokoik i garderobę do naszej sypialni. Ponieważ mamy jedno dziecko to wystarczą nam dwa pokoje na górze. Postaram sie dziś jeszcze wstawić zdjęcia jak mi sie uda oczywicie. Bo mam z tym problem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 07.04.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 http://images34.fotosik.pl/208/0c8f7349022a514c.jpghttp://images24.fotosik.pl/191/ee659018510e5061.jpghttp://images33.fotosik.pl/208/9063f2dea8006be2.jpghttp://images31.fotosik.pl/208/35344a245ca82de6.jpghttp://images25.fotosik.pl/190/fe52ec4fa4e87a5b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 07.04.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witamy działka faktycznie nie mała bo 74 arywić mogiśmy ''poszaleć''. Co do zdjęć to chetnie pomoge ale dopiero wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 09.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Pięknie super że coś sie u was dzieje, mam nadzieje że tak umnie bedzie wyglądać pod koniec lata. A co wybraliscie na przykrycie dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 09.04.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam! Dach będzie z blachodachówki. Dziś już zaczęli stawiać bloczki betonowe. Cieszę się bardzo że coś zaczęło sie juz dziać.Widać juz zarys domu. Szkoda tylko że jest nas mało budujących ten dom. A z czego będziecie budować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 09.04.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Fundamenty będą całe lane z betonu, ściany zewnatrzne porotherm30, wewnętrzne max a na dachu dachówka ceramiczna. Wszysko juz mam brakuje mi tylko jedngo małego papierka POZWOLENIA NA BUDOWE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 16.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witamy jak tam prace na budowie? Mam takie pytanko do was obliczaliście już może ile wejdzie m3 drewna na dach, jestem w trakcie i nie wiem za bardzo czy dobrze mi wyszło piękne dzięki i życze pogody nie tylko na niebie ducha również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 17.04.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam!Budowa powolutku się posuwa. Jak pisałm wczesniej mamy tylko dwóch murarzy i dlatego jest tak wolno, ale nam sie nie spieszy. lepiej niech to będzie wykonane powoli a dokładnie .Jest juz bloczek betonowy i obłożony jest styropianem z zewnątrz. Postanowiliśmy położyć go jeszcze od środka żeby było cieplej.Dziś mają podobno juz obklejać siatką, ale pogoda nam przeszkadza w pracy.A poza tym nasi murarze robia nam studnię. Woda jest już podłączona, ale woda ze studni się przyda bardzo do podlewania trawnika póżniej.Wstawiam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 17.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Przepraszam, ale nie da rady teraz wstawić zdjęć. Zrobię to za kilka dni. A co do dachu to nie liczyliśmy jeszcze. Mamy dać to do kogoś kto wyliczy komputerowo. Podobno jest to dokładnie. A mogę wiedzieć tak orientacyjnie ile Tobie wyszło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 17.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To pięknie że coś sie dzieje. Z drewnem jest tak, że byłem w tartaku pokazałem plan, a pan mi na to że dach jest skomplikowany i ta osoba która bedzie mi robic dach musi obliczyc i wypisać na kartce ile czego potrzeba. Byłem ciekaw ile wejdzie m3 na dach, muszę trwać w niewiedzy.Pochwale sie moją działką bo nie mam za bardzo czym, na dzień dzisieszy kupuje materiał który tylko można pozdrawiam i czekam na zdjęcia. http://images24.fotosik.pl/131/d91d333644d10005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 18.04.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ps. Ja też mam zwierzątka na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 18.04.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam! Właśnie zauważyłam to zwirzątko. Nie mogę wysłać zdjęć na stronę muratora. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcia to podaj swojego maila.Za chwilę wyślę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 19.04.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam. mój edres: Ja mam otwarte konto na fotosiku i zawsze bez problemu moje zdjęcia mozna przesyłać na muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 21.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam! Zdjęcia wysłałam na pocztę. Sa troszkę duże, ale nie potrafiłam zmniejszyć. Dziś pogoda super to budowa pójdzie do przodu.Jutro będzie koparka która powsypuje piasek do środka.Murarze chcieli sami to zrobić , ale długo sie z tym by zeszło. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 04.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dzień dobry ciekawy jestem jak tam postępy na budowie(jeżeli można prosic o jakieś zdjęcia). W mojej gminie wreszcie wchodzi plan zagospodarowania przestrzennego więc moge się starać o PnB - nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts