Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt HELIOS pracownia DOBRE DOMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My zamontowaliśmy okna bez szprosów. Okna sa duże i piekne. Wybraliśmy złoty dąb obustronne.Nie wiem tylko jakie parapety mamy dać. Wydaje mi sie że też złoty dąb.

Renken podaję Ci stronkę http://www.Constancja .pl tam jest fajne oświetlenie. Ja ściągnęłam sufity od nich i oświetlenie do salonu.

Mamy już zrobioną elektrykę a dziś przychodzi w końcu hydraulik.

Pozdrawiam.

Witam Heliosów! Co u Was słychać? Nikt się nie odzywa.Jak postępują prace budowlane? U mnie idą już tynki wewnętrzne. Zrobił sie straszny bałagan. Po zrobieniu tynków montuję odkurzacz centralny ,zakładam ogrzewanie podłogowe i w styczniu kłade glazury, podłogi i sufity. Pozdrawiam

Witam WSZYSTKICH POSIADACZY HELIOSA!! Renken i Ewa 197020 idą jak burza-GRATULUJĘ takiego postępu prac.Dziewczyny jakiej firmy zamawiałyście okna i rozumiem, że zdecydowałyście się na PCV.Ewa 197020 mam do Ciebie pytanie odnośnie centralnego odkurzacza-jakiej marki będziesz zakładała,jak przebiega montaz takiego odkurzacza, gdzie rozplanowałś te gniazda do niego,oraz sam odkurzacz?Byłabym Ci wdzięczna.Mogłabyś mi wysłać kilka fotek na prywatnego maila ze środka domku.Też planuję jego zamontowanie.Choć u mnie prace w tym roku się już zakończyły.Stanęliśmy na elektryce w środku.A ewa 197020 wyżej pisałaś o fajnej stronce z ciekawym oświetleniem,napisz raz jeszcze jaka?!Pozdrawiam wszystkich

• 2 weeks później...

Witam!!

Właśnie zdecydowaliśmy, ze Helios jest domem, który będzie idealnym gniazdkiem dla naszej rodzinki. W poniedziałek kupujemy projekt i składamy papiery o PnB. Na forum jest bardzo dużo ciekawych uwag, które przyciągnęły naszą uwagę.

Mam dwa pytania

- czy ktoś zdecydowałby się pokazać nam ten dom w realu, mieszkamy pod Lublińcem woj. śląskie i jeżeli jest ktoś ze śląska i miałby ochotę nam pokazać dom bylibyśmy bardzo wdzięczni

- koszty budowy, niektórzy już sa w zaawansowanym stadium budowy i chcielibyśmy aby ktoś nam podał orientacyjny koszt od podstaw do stanu surowego zamkniętego

Pozdrawiamy serdecznie i czekamy z niecierpliwością na kolejne zdjęcia na forum