windows 31.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 witam a tak to wygląda u mnie na koniec rok. Pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego w nowym roku. http://images40.fotosik.pl/44/3a5f6a49733a1a62m.jpg http://images48.fotosik.pl/44/4abab14fd45bab6cm.jpg http://images31.fotosik.pl/428/c2b03ce419afad3dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucha24 03.01.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 proszę fotki HELIOSA [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucha24 03.01.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 renken mam wielką prośbę prześlij mi na @ [email protected] kilka fotek z budowychciałbym zobaczyć go w rzeczywistości mam już projekt HELIOSA ale ciekawi mnie jak jest na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucha24 03.01.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ewa197020 w jakiej miejscowości budujesz domek ja okolice Płocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucha24 04.01.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 05.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam! Jestem z Ciechanowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaitomek 05.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam wszystkich posiadaczy HELIOSA. My również wybraliśmy ten projekt. Dom jest przepiękny. Mieliśmy okazję zobaczyć go w okolicach Wrocławia. Bajka, co zresztą potwierdzają załączone przez Was fotki. Mamy już fundamenty i ruszamy z kopyta na wiosnę. Projekt wzbogaciliśmy o jeszcze jeden pokój na dole w miejscu kuchni, a tam gdzie pierwotnie jest WC, my mamy kuchnię. Ogólnie powierzchnia zwiększyła się do 170m2. Już nie możemy się doczekać, kiedy nasze cudeńko będzie pięło się do góry tak jak domy pozostałych z Was. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaitomek 05.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Aha, obniżyliśmy jeszcze poziom salonu w stosunku do reszty powierzchni parteru o dwa nieduże stopnie. Widziałam podobne rozwiązanie w innym domku i bardzo mnie to zainspirowało(jeśli to niezbyt górolotne słowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 05.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Żona tak chciała zrobić ale jej to odradziłem teraz żałuje tego ale i tak jest fajnie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaitomek 06.01.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Mój mąż też miał pewne obiekcje, ale go przekonałam. Windows Wasz domek jest piękny. Jejku, ja też już tak chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_m 06.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witaj pawel 33, Czy jest szansa aby obejrzeć twojego heliosa? Ja jestem z Sandomierza i rozpoczynam bydowę od wiosny:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucha24 11.01.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 ewa197020 czy jest szansa żebym go obejrzał na zywo na wiosną ruszam i badzo bym chciał zobaczyć go w realu a mieszkam 50 km od ciebie co ty na topozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 12.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam! Zapraszam w odwiedziny. Podaje Ci mojego meila: [email protected]Wtedy sie umówimy na konkretny dzień. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 16.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam. Co sie dzieje zasypało was czy pozamarzaliście na tych budowach w sumie to sie wam nie dziwie u mnie to samo nic sie nie dzieje cały czas szukam okien do domu myslałem nad drewnianymi ale ta cena, więc będą chyba PCV bez szprosów widziałem ze i są do d...y. pozdrawiam i dajcie znać jak tam u was foto please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renken 19.01.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam. Ja wczoraj odbyłam maraton po marketach budowlanych. Robiliśmy z mężem pierwsze podejście do wykończeniówki - na razie nic nie kupliiśmy, tylko oglądaliśmy, oglądaliśmy i jeszcze raz ogladaliśmy. Na karteczce zapisywałam rzeczy, ktore mi się podobały, żeby później porównać ceny w innych sklepach i poczytać opinie na forum. Wróciłam do domu z koszmarnym bólem głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekStrzyżów 19.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam. Windows z oknami jest chyba podobnie jak z samochodami, jednemu podoba się mercedes, a innemu BMW. Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house_m 22.01.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, Mam trochę dylemat, z czego zrobić strop. W projekcie jest Teriva, co o niej sądzicie?Myślałem nad stropem ceramicznym np. leiera, niestety jest on droższy. Jakie macie doświadczenie z tymi stropami? I ile was one kosztowały?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 24.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Nic nie podpowiem bo zrobiłem tradycyjny nie chciałem jakiś dostaw pustaków martwic się czy przyjadą czy w całości i czy na czas dodatkowe załatwienia i bieganie po hurtowniach.Pogadaj z wykonawcą co on o tym sądzi (tylko pamiętaj że on będzie gadał żeby dla niego było lepiej do zrobienia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 29.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Do Renken! Witam! Mam pytanie. Czy masz może jakies projekty w urządzaniu domu. Szczególnie mi chodzi o łazienki. To jest dla mnie największy problem. Jeśli mogła byś mi przesłać oczywiscie jak możesz na prywatnego meila. Nie wiedziałam że to urzadzanie domu jest najgorsze. Jest niby tyle wszystkiego , ale ciężko jest zaprojektować żeby to miała super nowoczesny wygląd. Podaję meila: [email protected] . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renken 30.01.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Niestety nie mam żadnych projektów wykończenia domu i chyba będę próbowała poradzić sobie sama z tym tematem. Ceny za przygotowanie wizualizacji wnętrz po prostu powaliły mnie z nóg. Ja jestem raczej minimalistką tzn. jak najmniej mebli, firanek i zasłonek, żadnych dywanów - przynajmniej taki mam zamiar. Nie mam jeszcze żadnych typów jeżeli chodzi o płytki do łazienek. Na razie wiem tylko, jak bedą usytuowane w łazienkach wanny, kabiny itp. Dużo fajnych pomysłów podejrzałam u innych forumowiczów. Ja przy urzadzaniu domu stawiam przede wszystkim na grę swiatłem, mamy bardzo dużo punktów oświetleniowych, oswietlenie będzie zróżnicowane. Zwłaszcza parter Heliosa daje ogromne pole do popisu w tym wzgledzie. Mam w tej chwili ocieplone poddasze, zamontowane płyty g-k na poddaszu, jestem w trakcie rozprowadzania instalacji wod-kan i co. Także najgorszy okres zakupowo-wykończeniowy przypadnie u mnie prawdopodobnie w trakcie urlopu letniego. Już się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts