pastorek23 13.08.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam. Właśnie zabieram się za budowę płotu który zamierzam obłożyć kamieniem GNEJS ZŁOTY. Cy ten kamień nadaje sie do tego i jeszcze na chodniczki oraz podjazd. O czym muszę pamiętać robiąc podstawę pod taki płot. Czy ktoś może zna gdzie w okolicy Ostrowa Wlkp. znajdę taki kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_90 26.09.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam, Wydaje mi się że przydatność gnejsu na chodniki i podjazd zależy od tego, skąd go masz . Ostatnio sprowadziłem w celach handlowych bułgarski gnejs i mam kilka palet takiego, jak na obrazku. Powinien on nadawać się bez problemu na chodniki i podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 27.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Moim zdaniem najprościej zrobić to tak żeby się nie rozpadało/odpadało - powkładać luzem te kamienie do koszy gabionowych. Metr muru gabionowego to około 300 zł bez kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts