anula302 13.08.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wiem że temat brzmi jak reklama ale nią nie jest. Umyśliłam sobie żeby nauczyć się programu graficznego w którym wykonuje się np. foldery reklamowe - często deweloperzy mają dla nas bardzo ładne broszurki w których pokazane jest w rzucie nasze wymarzone "m". Na rzucie tym widać ładnie ułożoną klepkę w pokoju mebelki dywaniki itp. W jakim programie jest to dopracowywane do takiego stanu? Może na forum jest jakiś grafik komputerowy i pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.08.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Wiem że temat brzmi jak reklama ale nią nie jest. Umyśliłam sobie żeby nauczyć się programu graficznego w którym wykonuje się np. foldery reklamowe - często deweloperzy mają dla nas bardzo ładne broszurki w których pokazane jest w rzucie nasze wymarzone "m". Na rzucie tym widać ładnie ułożoną klepkę w pokoju mebelki dywaniki itp. W jakim programie jest to dopracowywane do takiego stanu? Może na forum jest jakiś grafik komputerowy i pomoże 1. dobry aparat fotograficzny - lustrzanki Nikona polecam 2. Corel - program 3. Photoshop - program 4. Adobe - program 5. Drukarnia - niedroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 02.09.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Ale chodzi Ci o robienie folderów czy aranżacji wnętrz? Bo to dwie zupełnie inne sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forestforest 30.10.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Osobiście polecam Microsoft Visio do rzutów i wymiarowania pomieszczeń, układu mebli, drzwi, okien i schematu pomieszczeń.Do zaawansowanej grafiki Photoshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 03.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 i takie małe sprostowanko Adobe to firma, a nie program. Właśnie Adobe jest producentem Photoshopa A wiedza graficzna... nie jest łatwa do zdobycia. Trzeba mieć sporo wprawy i wyczucie kolorów i kompozycji. Sama kiedyś w to się bawiłam, ale po kilku nieudanych pierwszych zleceniach odpuściłam sobie temat. Trzeba mieć lata pracy za sobą aby coś osiągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasio81 17.07.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Zgoda, że wymaga to pracy, ale wszystko wymaga, można sobie z góry założyć, że nic się nie osiągnie i dać spokój. To była taka uwaga na "marginesie" dyskusji. Osobiście uważam, że sporo jesteś na początku drogi to jeszcze dużo pracy przed Tobą i choć w Ciebie wierzę, to jednak na dziś uważam, że lepiej zlecić takie rzeczy profesjonalistom. Ja sam znam firmę fabrykareklamy.pro - jesli chcesz to napisz do nich i zapytaj czy się zajmują takimi rzeczami (ja robiłem u nich bannery). Można oczywiście konsekwencją, ciężką pracą i uporem dojść do celu, ale nikt nie mówi, że to będzie droga usłana różami - przygotuj się też na spore wydatki - wspomniane powyżej programy nie są tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts