maciacho 13.08.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam,Mam umowę na podłączenie pomieszczenia gospodarczego do 25m2 na działce i w umowie są koszty, jak gdzie co i termin podłączenia przez elektrownię. Przed terminem złożyłem papiery elektryka i papier o możliwości podłączenia i nadal nic się z tym nie dzieje. Czy istnieje jakaś droga oficjalna załatwienia tematu lub co jeśli PGE nie wywiązała się z umowy w terminie? Czy można zarządać natychmiastowego podłaczenia lub jakiejś bonifikaty w koszcie podłączenia. Oczywiście biuro po dodzwonieniu się po 3 tyg. ciągłego dzwonienia odpowiedziało mi że czekają na decyzję od gminy bo okazuję się że są to słupy gminne i muszą mieć zgodę aby wejść i zorobić podłączenie. Umowa ma prawie rok czasu a więc nic nie było robione w tym temacie a kolejni sąsiedzi z tej samej lini zostali podłaczeni! Proszę o pomoc! Zresztą prąd w zimie nie jest mi potrzebny bo to tylko na lato ma być aby z dzieciakami grilla zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts