Balzak311 13.08.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam mam problem z podłączeniem grzejnika łazienkowego cały temat tkwi w tym ze nie dopilnowałem rozstawu oczek w scianie i one są zrobione na szerokość 47,5 cm, natomiast grzejniki mają rozstaw na 50cm, i teraz za groma jasnego nie wiem jak to zmontować bo przecież grzejnik nie jest z gumy ze go ścisne proszę o pomoc Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 13.08.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam mam problem z podłączeniem grzejnika łazienkowego cały temat tkwi w tym ze nie dopilnowałem rozstawu oczek w scianie i one są zrobione na szerokość 47,5 cm, natomiast grzejniki mają rozstaw na 50cm, i teraz za groma jasnego nie wiem jak to zmontować bo przecież grzejnik nie jest z gumy ze go ścisne proszę o pomoc Z góry dziękuje i pozdrawiam na zasilaniu zawór grzejnikowy kątowy z wkręconym bezpośrednio w niego kolankiem z 1 gwintem zewnętrznym i 1 wewnętrznym , na powrocie zawór grzejnikowy 1/2 Kątowy Powrotny połączony nyplem z kolankiem 2 gwinty wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts