Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród zimowy

Czy budujecie ogród zimowy?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy budujecie ogród zimowy?

• Jak du
      0

Recommended Posts

Wizytując budowę znajomych, którzy mają w planach także ogród zimowy 16m2 ( ja niestety też bym chciała...'' Chciałabym , chciała...'' ), na moje zdziwienie , dlaczego tylko mają 2 punkty świetlne i argumentację, iż rośliny należy doświetlać dość intensywnie zimą, znajoma odpowiedziała, że im tyle wystarczy , bo rośliny - owszem - będą , ale ....sztuczne :o :o :o Uszy mi zwiędły, a ręce opadły, bo przecież sama idea ogrodu , to naturalne rośliny , zielone przez cały rok i miły azyl na kącik do czytania, czy też 'mała czarną '. I stąd moje pytanie; czy w dzisiejszym świecie pełnym sztucznego jedzenia, sztucznych gadżetów, sztucznych zachowań i słów, mamy szansę na naturalny dom, ogród zimowy z prawdziwymi roślinami ? Czy ogród zimowy to już nie to samo co ogród wokół domu? Czy to też tylko 'ogród ' z nazwy ?

Niestety :cry: pomysł jest prawdziwy, kwiaty zaś ...sztuczne.

I śmieszno , i straszno..

Myślę ,że twoja koleżanka ma bardzo dużo kasy i (tipsy ) chyba tak się nazywają te doklejone sztuczne paznokcie :wink:

albo buduje dom dla kochanka i rzadko bedzie w nim bywać stąd te sztuczne kwiatki kurcze ZAZDROSZCZEJ JEJ TEGO OGRODU ,ALE KWIATKOW JUŻ NIE