pawelekszsz 15.08.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 We wrześniu minie 2 lata od kiedy położyłem panele w mieszkaniu, od kilku miesięcy zaczęły pokazywać się niepokojące plamy na łączeniach paneli. Wydaje mi się że to jest pleśń ale nie jestem pewien, jeśli to pleśń to co z nią zrobić? Dodam że pod panelami jest folia i mata, na ścianach pleśni nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 12.09.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Njalepiej by było chyba jeden z paneli wyjać i sprawdzić, czy krawędzie nie są mokre. Jeśli masz zabezpieczone folią przed wilgocią to może myłes podłogę zbyt mokrym mopem? Przy panelach średniej jakosci to ponoć moze zaszkodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts