snakes82 15.08.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam . Na początku września firma bedzie tynkowałami ściany tynkiem gipsowym diamant. Niestety z braku finansów nie jestem w staniew tym roku zrobić centralnego ogrzewania w domu. Czy w okresie zimowym niegrzejąc w domu stanie się coś z tynkiem? Jeśli tak to co mam zrobić. Zgóry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agraf 16.08.2012 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witaj, też tak miałem zostawione na zimę.Tynki robione były w maju zeszłego roku,a że ostatnia zima była dość mroźna, budynek zamknięty ale nieocieplony i nieogrzewany no i niestety miejscami popękało.Głównie na styku różnych materiałów,beton,silka, peszel. Przy wykończeniu się poprawi. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 16.08.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Miałem dwa sezony tynk gipsowy w nieogrzewanym domu. Nic mu się nie stało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snakes82 18.08.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Miał może ktoś jeszcze taki problem??? bo dalej nie wiem co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 19.08.2012 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Przed mrozami wietrz i dobrze wysusz, a pozniej rob jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts