lasota 16.08.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Jak w temacie: czy lepsze sa takie poidła od zwykłej miski lub poidła z językiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galicja1 20.08.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Też słyszałam, ze to fajne rozwiązanie dla domów z ogrodem, no i oczywiście z psem w rodzinie Chciałam trochę o tym poczytać i natknełam sie na taki artykuł: http://blog.panfarmerek.pl/index.php/2012/08/poidlo-plywakowe-dla-twojego-pupila-zapewnij-staly-poziom-wody-w-misce-swojego-psa/. Myslę więc, ze temat wart jest rozwazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek877 09.04.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To prawda, fajne rozwiązanie, ale można sobie zamówić indywidualne poidła, w raczego czego polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts