Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na co zwrócić uwage kupując brame segmentową?

Recommended Posts

Witajcie ,chcialbym kupić brame segmentową i zastanawia mnie duża rozpiętość cenowa np.brama producenta z południa Polski z montażem ,bez napędu -niecałe 3tys. ,firmy Bedi...4tys. a Hor... okolo 5tys. Czy różnica w jakości wykonania też jest tak duża ?

Ja mam Hormana , a zeby uniknac zwacania uwagi na cos o czym nie mam pojecia zlecilam wykonanie firmie Aprel , ktora wstawiala mi okna i wiedzialam , ze o nic nie bede musiala sie martwic i na niczym znac , bo to firma , ktorej mozna zaufac . Brama jest juz z 5 lat , wszystko ok .

Tanie to jest tanie w zakupie a pozniej sie okazuje ...

Firma Aprel to Stary tutaj z forum , opinii o Starym setki , same dobre .

Polecam

Ja też bym chciał Hormann ale 5tys. na brame napewno nie wydam a jeżeli za 3tys. żeczywiście to jest chłam to już wole zwykłe dwuskrzydłowe.

Nikt nie wie jakich rozmiarów bramy poszukujesz, a od tego zależy czy te 3 tys.to cena za którą można kupić coś sensownego czy nie.

Edytowane przez slawekk1980`

teraz w Hormannie mają promocję na bramy segmentowe z napedem 2,5 x 2,125 za 3500zł z montażem;

Porównywałem z bramą Wiśniowskiego z napędem Nice za ok 4200 z montażem,

Hormann jest jednak lepiej wykończony, ale za to nie ma koloru Winchester , w którym mam okna i na którym mi zależy, poza tym bramy Hormann mają tylko "cienkie" panele w promocji tzn 2centymetrowe, u Wiśniowskiego jest 4cm.

CO JEST WAŻNE : TO NAPED NA ŁAŃCUCH, BROŃ BOZE NIE NA TAŚMĘ

teraz w Hormannie mają promocję na bramy segmentowe z napedem 2,5 x 2,125 za 3500zł z montażem;

Porównywałem z bramą Wiśniowskiego z napędem Nice za ok 4200 z montażem,

Hormann jest jednak lepiej wykończony, ale za to nie ma koloru Winchester , w którym mam okna i na którym mi zależy, poza tym bramy Hormann mają tylko "cienkie" panele w promocji tzn 2centymetrowe, u Wiśniowskiego jest 4cm.

CO JEST WAŻNE : TO NAPED NA ŁAŃCUCH, BROŃ BOZE NIE NA TAŚMĘ

dlaczego broń boże taśma?