darkob 16.08.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witajcie ,chcialbym kupić brame segmentową i zastanawia mnie duża rozpiętość cenowa np.brama producenta z południa Polski z montażem ,bez napędu -niecałe 3tys. ,firmy Bedi...4tys. a Hor... okolo 5tys. Czy różnica w jakości wykonania też jest tak duża ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witajcie ,chcialbym kupić brame segmentową i zastanawia mnie duża rozpiętość cenowa np.brama producenta z południa Polski z montażem ,bez napędu -niecałe 3tys. ,firmy Bedi...4tys. a Hor... okolo 5tys. Czy różnica w jakości wykonania też jest tak duża ? Ja mam Hormana , a zeby uniknac zwacania uwagi na cos o czym nie mam pojecia zlecilam wykonanie firmie Aprel , ktora wstawiala mi okna i wiedzialam , ze o nic nie bede musiala sie martwic i na niczym znac , bo to firma , ktorej mozna zaufac . Brama jest juz z 5 lat , wszystko ok . Tanie to jest tanie w zakupie a pozniej sie okazuje ... Firma Aprel to Stary tutaj z forum , opinii o Starym setki , same dobre . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 17.08.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja też bym chciał Hormann ale 5tys. na brame napewno nie wydam a jeżeli za 3tys. żeczywiście to jest chłam to już wole zwykłe dwuskrzydłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 17.08.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja też bym chciał Hormann ale 5tys. na brame napewno nie wydam a jeżeli za 3tys. żeczywiście to jest chłam to już wole zwykłe dwuskrzydłowe. To może napisz najpierw jakich producentów rozważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkob 17.08.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Te tanie ,ok.3tys. to np. Pamar i Bramy.type ,ta za 4tys. to Beditom.Ważne dla mnie by była szczelna,lekko sie otwierała ,dobrze wykonana i by np. panel w przypadku uszkodzenia nie kosztował połowy wartości bramy...bo taką opinie tu też znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.08.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Kazda znana mi firma ma chore ceny na "materialhy serwisowe" a zakres odpowiedzialnosci gwarancyjnej jest żalosnie niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekk1980 21.08.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja też bym chciał Hormann ale 5tys. na brame napewno nie wydam a jeżeli za 3tys. żeczywiście to jest chłam to już wole zwykłe dwuskrzydłowe. Nikt nie wie jakich rozmiarów bramy poszukujesz, a od tego zależy czy te 3 tys.to cena za którą można kupić coś sensownego czy nie. Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez slawekk1980` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matabane 24.08.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 teraz w Hormannie mają promocję na bramy segmentowe z napedem 2,5 x 2,125 za 3500zł z montażem;Porównywałem z bramą Wiśniowskiego z napędem Nice za ok 4200 z montażem,Hormann jest jednak lepiej wykończony, ale za to nie ma koloru Winchester , w którym mam okna i na którym mi zależy, poza tym bramy Hormann mają tylko "cienkie" panele w promocji tzn 2centymetrowe, u Wiśniowskiego jest 4cm.CO JEST WAŻNE : TO NAPED NA ŁAŃCUCH, BROŃ BOZE NIE NA TAŚMĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.08.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 teraz w Hormannie mają promocję na bramy segmentowe z napedem 2,5 x 2,125 za 3500zł z montażem; Porównywałem z bramą Wiśniowskiego z napędem Nice za ok 4200 z montażem, Hormann jest jednak lepiej wykończony, ale za to nie ma koloru Winchester , w którym mam okna i na którym mi zależy, poza tym bramy Hormann mają tylko "cienkie" panele w promocji tzn 2centymetrowe, u Wiśniowskiego jest 4cm. CO JEST WAŻNE : TO NAPED NA ŁAŃCUCH, BROŃ BOZE NIE NA TAŚMĘ dlaczego broń boże taśma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.08.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Bo w Hjermanie tak mówią Kompletny absurd. Okna też można było kupić 3komorowe, pewnie byłby znacznie tańsze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts