Barbara Cegiełka 16.08.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam. Chciałabym zapytać o rusztowanie. Jaki jest najlepszy typ, najbardziej uniwersalny i łatwo dostępny, gdybym chciała w przyszłości uzupełnić stan. Najlepiej nadające się przy malowaniu elewacji budynku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 16.08.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Proponuję rusztowanie typ. ramka warszawskie , lekkie, ocynkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMajster 18.08.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Jakie ramka warszawskie najlepszym rozwiązaniem byłoby rusztowanie choinkowe, klinowe nie wiem czy miał Pan okazję rozkładać się z rusztowaniem na peryferiach miast gdzie dom przy domku i do ogrodzenia 100cm chodnika od domu tam ledwo się mieszczą ramowe rusztowania 70cm a co marzyć o ustawieniu warszawskiego. Druga rzecz to niech Pan napisze jak bardzo stabilnie stoi rusztowanie warszawskie mające 12metrów wysokości bo takie elewacje też są do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 31.10.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Rusztowanie warszawskie? nadaje się, jak najbardziej, jako dodatek do rusztowania normalnego, w sensie: elewacyjnego. Ja generalnie używam plettaca, + właśnie rusztowanie warszawskie ze 30 ramek, tak, żeby jakieś dziury zapchać Tam gdzie jest za nisko, żeby ustawić normalne rusztowanie stawiam warszawskie (pod balkonem, na tarasie itp..) Wracając do pytania autora: ja stawiam na Plettac, wg. mnie jedno z lepszych, prosty montaż itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptaku122 29.11.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Najlepszym rozwiązaniem będzie rusztowanie przejezdne aluminiowe. polecam rusztowania Altrex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 25.10.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Nieudolna ta twoja reklama - dwa posty i w każdym link do tego samego sklepu - szczególnie, że odpowiadasz po roku od ostatniego postu w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 31.10.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Jeśli ma być uniwersalne, to również polecam rusztowania przejezdne. Są wygodne, bo można je łatwo przemieszczać, a do samego malowania elewacji nie opłaca się budować całych konstrukcji rusztowań. Polecam rusztowania firmy Hunnebeck, są dobrej jakości i na pewno będą służyły przez lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts