Agnieszka6 17.08.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 WitamWymarzyłam sobie jasne okna w kolorze jesionu - PCV tylko w takim kolorze. Czy widzieliście gdzieś dom z takimi oknami? Jak to wygląda na żywo? Jaki kolor elewacji powinnam dobrać do takiego koloru okien? Jaki kolor dachu? Dach chciałabym antracytowy - mocny grafit a elewację napewno jasną, bardzo jasną. Jeśli przeglądając forum natknęliście się na zdjęcia podobnego domu proszę o link. Jeśli macie jakieś doświadczenia z tym związane proszę o radę.PozdrawiamAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.08.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 A widziałaś w jakimś salonie okiennym takie okna? Kiedyś spotykana była okleina "jasny dąb" ale jesionu chyba jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka6 18.08.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Dawno temu widziałam takie okna w domu prywatnym. Jadąc na wakacje przejeżdżałam obok takiego domu - ale już nie pamiętam nawet w jakiej to było miejscowości. Kolor elewacji tego domu nie przypadł mi do gustu ale okna a jakże:) W salonie nie widziałam takowych. Stąd moje pytanie do Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 18.08.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 okleiny typu jesion w oknach PVC jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 19.08.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam Najlepiej poszukać czy taka okleina jaka Cię interesuje jest produkowana np przez Renolit czy LG jeżeli tak to i okna w niej dostaniesz. Tutaj link do jednej z firm, która okleinuje profile i ich wzornik http://www.koltex.pl/wzornik.html Pozdrawiam PS a tutaj cos od producenta, sporo tego http://hornschuch.lumatech.pl/covertech/ Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez MMichal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka6 20.08.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Bardzo Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.03.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witam,chciałam zaślepić w okach pcv ten cienki rowek/ wręb, wiem ze producenci juz takie dają do swoich okien, ale ja mam stare plastiki i ten rowek doprowadza mnie do szału, nijak tego umyć sie nie da:-x a w białych plastikach brud jest tam mocno widoczny chodzi mi o takie maskownice / zaślepki gumowe jak na poniższej fotce GDZIE TAKIE MOŻNA KUPIĆ ???? http://www.pcw-okna.pl/wp-content/uploads/2012/03/DSC_6298-600x.jpghttp://www.oknonet.pl/img/newsy/empol/_big/20120327_02.jpgstąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 28.03.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witam Napisz mi na PW do jakiego profilu i ile potrzebujesz to podeśle, w ramach prezentu od "zajączka" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 29.03.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 kurcze to może też taśmy paroizolacyjne mi wyślesz na zajączka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 29.03.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam kurcze to może też taśmy paroizolacyjne mi wyślesz na zajączka:) hehe nie, nie, w święta się świętuje a nie pracuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 30.03.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 mogą być wysłane po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 01.04.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam hehe dobre dobre zaproś mnie do Zielonej to coś się pomyśli - byle śniegi zeszły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.04.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam Napisz mi na PW do jakiego profilu i ile potrzebujesz to podeśle, w ramach prezentu od "zajączka" Pozdrawiam Dziękuję pięknie, ale już kupiłam na allegro;) znalazłam pod hasłem uszczelka przeciwkurzowa wrębu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 07.04.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam No ważne, że temat załatwiony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts