Danonki 17.08.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Potrzebne mi do łazienki gniazdko. Puszka na gniazdko jest jedna, tynki na ścianie położone, a gniazdko musi być koniecznie podwójne. Fakt że gniazdko to jest w bliskim sąsiedztwie umywali raczej wymaga 'klapki' i odpowiedniego zabezpieczenia.Zatem moje pytanie jest takie, gdyż nie spotkałam się jeszcze osobiście z takim gniazdkiem: czy jest takie coś jak: gniazdko podtynkowe hermetyczne PODWÓJNE z uziemieniem? jak tak, to czy może mnie kto poinformować jaka firma oferuje takie coś i gdzie np mogę znaleźć takie gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.08.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Podwójnego gniazdka hermetycznego nie znajdziesz. O wiele prościej będzie tam dołożyć drugą puszkę. Tynki położone to nie problem, elektryk otwornicą wykroi obok istniejącej puszki dziurę akurat na drugą, odbędzie się to bezszkodowo. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts