tomek131 03.09.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 bardzo fajne i niedrogie ogrodzenie Pytanie tylko ile wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.09.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Eeeee,na pewno dłużej jak wszelkie wikliny czy płoty lamelowe.Przecież można to profilaktycznie zaimpregnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 09.09.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 A jak montować te panele lamelowe na tych ogrodzeniach ?Są jakies specjalne uchwyty montażowe czy drutem i już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 13.09.2012 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 podobnie jak płot lamelowy czy ryflowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paawel 18.03.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Podnoszę temat.Lamele do istniejącego płotu systemowego planuje montować na opaski żyłkowe. Pytanie mam inne- na czym postawić ten płot aby nie stał on na ziemi i żeby nie był narażony na wilgoć/gnicie stojąc na "gołej" ziemi.Planowałem postawić go na betonowych bloczkach częściowo wkopanych w ziemi dla stabilizacji. Pytanie czy mogę zastosować bloczki ytongowe które wkopie w ziemię?. Czy nie nasiąknie on wodą, nie bedzie pękał i kruszył się?Znalazłem taki wątek i chciałbym potwierdzić jego prawdziwość: http://www.dobrebudowanie.pl/ytong-kontra-zywioly.html Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts