avema 19.08.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam wszystkich serdecznie Mam pytanie - pewnie bardzo głupie... Ściany z wielkiej płyty - wszędzie szare, gładkie, czasem tylko popekane a jedna ściana pod oknem taka jak na zdjęciu. Co to jest? Czy to jest jakiś tynk i trzeba się dogrzebać do płyty? Dodam tylko, że 0,5 cm tynk jest na tym czyms chropowatym, sypiącym się + jakiś gips... więc tak jakby to była ściana.. co z nią zrobic? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 19.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Zeskrob co odpada, następnie zagruntuj dobrym gruntem ( 17 ceresitu najlepiej) i po wyschnięciu gruntu wytynkuj ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 02.09.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Może miałaś tam jakieś małe zalanie? U mnie tak wygladałą wieksza część ściany, po tym jak pękła rura spadowa, która idzie wzdłuz ściany sypialni i zalało mi pokój. Nie trzeba było nawet specjalnie kuć, bo odpadało samo. Dziurę wypełnił fachowiec tynkiem, na to jakiś podkład i gładź. Nie ma śladu po tych ciężkich przeżyciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts