pastorek23 20.08.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam. Czy ma ktoś z was namiary na jakiś sklep lub producenta żyrandoli w tym stulu za rozsądne pieniadze Ten na zdjeciu byłby odpowiedni tylko cena mnie dobija bo kosztuje 17 000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwikm 02.10.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Witampolecam żyrandol DOLORES ma on okolo 2,8 m długości zamontowałem go nad antersolą.średnica około 70 cm poniżej LINK. http://www.krysztalowelampy.pl/zyrandoldolores-p-109.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 06.02.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Szukałeś na portalach typu sprzedajemy.pl albo allegro? Nieraz zdarzyło mi się tam upolować jakieś cudo o wiele taniej niż normalnie bym z nie zapłaciła. Swoją drogą przepiękna jest ta lampa ze zwisającymi kryształkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts