pirawawa 20.08.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam,Jak w temacie, proszę o informacje czy słychać przepływającą wodę w rozdzielaczu. Zastanawiam się nad zamontowaniem rozdzielacza od grzejników w sypialni.Czy to jest dobry pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 20.08.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Jeśli to rozdzielacz z pompą (mieszaczem) to pomysł jest nietrafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 20.08.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Rozdzielacz mam w łazience (bez mieszacza) i oprócz automatycznego odpowietrzacza nic nie słyszę, ale nie śpię w łazience więc nie mogę dać gwarancji że nic nie słychać.Jeśli nie masz innej opcji to możesz zawsze zrobić wygłuszenie wełną, trochę partyzantka ale z konieczności różne rzeczy się wymyśla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 21.08.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dzięki, rozdzielacz bez mieszacza. Rozumiem że mam uciekać z sypialni. Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts