muraż 20.08.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 WitamPoszukuje programu w którym zaprojektuje całe poddasze w 3D. Jako że nie mam doświadczenia w budownictwie szukam czegoś prostego. Chciałbym po prostu rozrysować zarys ścian i zagospodarować całe poddasze najprostszymi elementami wyposażenia. Zdaje sobie sprawę że dział ten nie jest najlepszy na takie tematy ale niestety na tym forum nic lepszego nie znalazłem. Z góry dziękuję za wszelkie propozycje Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 06.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Dołączam się do prośby, również chętnie skorzystam z takiego programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darvid 12.09.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 bardzo prosty programik SweetHome 3D do rysowania ścian, wymiarów, dodatki meblowe i inne (z nich nie korzystałem). Później efekt pracy można zapisać do PDF. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocart1 03.05.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 jak by jeszcze ktoś szukał takich programów to z darmowych znalazłem kilka na tej liście do pobrania w linku http://projektowaniewnetrz.freeweekend.pl/projektowanie-wnetrz-program-do-projektowanianie wszystkie z nich znam, ale są darmowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts