marynata 22.08.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Zawsze tak jest,że jak pojawia się forumowicz który nie może zaakceptować dzikich lokatorów niepłacących czynszu,są dwa obozy-popierający wykwaterowanie i ci którzy proponują blokować eksmisję We wszystkich wątkach tak jest-o pszczołach na trawniku,o kretach,o kunach,o lisach,o dzikich kotach srających po trawnikach,o żmijach itp. Ciekawe czy znalazłby się obrońca zielonych much? trudno -będzie wojna z krzyżakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Kiedy one mają piękną zieleń, jednak nie tylko kolor się liczy ... choć jak mawiał jeden pan do pani, a raczej do drugiego pana - nikt nie jest doskonały ale much w obronę nie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 23.08.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 O nie, nie, much NIGDY nie polubię i dla nich przewiduję nie eksmisję a likwidację. Wpada mi coś takiego do domu, siada na moich pięknych, jasnych ścianach i na białej kuchni i zostawia swoje ekstrementa... ; nie wiem co na to ekolodzy, może w sposób pokojowy powinnam wypraszać to towarzystwo z mojego domu, ale nieproszeni goście zawsze wywoływali u mnie trudną do opanowania frustrację, więc tylko packa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 23.08.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 U mnie wszędzie ramkowe estetyczne moskitiery i bardzo rzadko zdarza się żeby coś wlazło do domu. Tak się już przyzwyczaiłam,że nie wyobrażam sobie bez nich życia. A teraz w nowo budowanym domu problem,bo tarasowe mam przesuwne i nie wiem co ja na tym zamontuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.08.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Muchy packą to dopiero będziesz mieć krwawe placki na ścianach. Albo siatki w oknach albo chemia - np. nieszkodliwe dla ludzi i zwierząt płytki przeciw muchom i innym latającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 23.08.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Gosiek 33, z muchami sytuacja wygląda nieco inaczej niż z pająkami pająków jest pewnie z kilkadziesiąt sądząc po pajęczynach, a much jak jak 5 sztuk wleci w ciągu dnia to wszystko - staram się je likwidować w miarę bezśladowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.08.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Może to pająki likwidują większość much Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts