shakirka 21.08.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam zakupiłam ostatnio pokrycie dachowe - blachodachówkę Ruukki i dodatki.Wybrałam system rynnowy firmy Kaczmarek . Kiedy ekipa zabrała się za montaż pokrycia zauwazyłam że haki rynnowe są jakby od innego systemu, maja delikatnie inny odcień.Na wszystkich elementach są jednakowe oznaczenia , a na hakach rynnowych zupełnie inne - Karol.System który wybrałam nie jest drogi ale mam podejrzenie że haki mam jakieś podrobione.Jak pytałam majstra czy z nimi wszystko ok to dziwnie zmieniał temat... Czy ktoś się już spotkał z takim przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 21.08.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Najlepiej sprawdź na stronie producenta jak wyglądają haki systemowe. Zakładam że rynny masz PVC a haki metalowe ? Pamiętam że kiedyś kolega który sprzedawał w hurtowni pokryć dachowych opowiadał mi że nie sprzedają haków Wavinu tylko mają małego producenta od którego biorą metalowe powlekane odpowiednim kolorem bo te są po prostu mocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts