jacant 21.08.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 poziom dolny na zdjeciu to poziom podbetonu, ta przerwa pomiedzi nim a drzwiami to miejsce na posadzke - 8 cm styropianu i 7 cm wylewki jak wykonczyc przestrzen pod drzwiami ? docelowo chce zrobic schody z kostki - 6 cm jak to wykonczyc, zeby od samego progu moc ukladac kostke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radiowiec 21.08.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witaj Ja też miałem przerwę i zrobiłem schody z kostki. W tę szparę wcisnąłem styrodur, zapianowałem, dociąłem na wymiar i na to jeszcze dla pewności folia w płynie. Kostka dojechała aż do progu, fachowcy układali do progu od strony palisady. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacant 21.08.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) jaka grubosc tego dales ?jedna czy dwie warstwy ? ustawiona plyta w poziomie czy w pionie ? Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez jacant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KosGos 23.08.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Mam ten sam problem, okolo 20cm do uzupelnienia i nie bardzo dobry sposob na to. Czy styrodur jest na tyle twardy ze mozna po nim chodzic bede mial do wypelnienia otwor na szerokosc drzwi o dlugosci ok 20cm do wejscia.W jaki sposob pozniej mocujecie prog bo trzeba go do czegos przykrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacant 30.08.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 no wlasnie - jak umocowac prog ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts