mikolajdresler 21.08.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam serdecznie Mam pytanie,kupujemy za dwa tygodnie dom,juz gotowy otynkowany.Problemem jest ze jest on troche lysy i chcialbysmy urozmaicic elewacje deskami drewnianymi ktore teraz są w modzie.Moje pytanie brzmi,czy da się te deski przymocowac do juz ocieplonego i otynkowanego domu? I czy moze ktos polecic firme która takie cos oferuje i wykonuje na terenie wojewodztwa łodzkiego? Dziekuje za odopowiedz i pozdrawiam serdecznie...537 170 170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwrenowa 26.08.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam serdecznie Mam pytanie,kupujemy za dwa tygodnie dom,juz gotowy otynkowany.Problemem jest ze jest on troche lysy i chcialbysmy urozmaicic elewacje deskami drewnianymi ktore teraz są w modzie.Moje pytanie brzmi,czy da się te deski przymocowac do juz ocieplonego i otynkowanego domu? I czy moze ktos polecic firme która takie cos oferuje i wykonuje na terenie wojewodztwa łodzkiego? Dziekuje za odopowiedz i pozdrawiam serdecznie...537 170 170 Witam. Uważam, że forum nie jest miejscem na reklamę dlatego zapraszam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts