ewa4 21.08.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Mam wylaną płytę balkonową bez spadku. Murarz który wykonuje balkon chce na to połozyć papę jako izolację, nastepnie zrobić wylewkę ze spadkiem, na to płytki. Mam pytanie, czy jest sens położenia papy na płytę balkonową, która nie ma spadku, a dopiero potem dać wylewkę ze spadkiem? Czy taka izolacja spełni swoje zadanie? Dodam, że nie mogę kłaść zbyt wielu warstw, gdyz nie pozwala na to odległość plty balkonowej od progu drzwi balkonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozek131 22.08.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Zastosuj izolację w płynie i pokryj tą izolację pod wylewką i na wylewce żeby wylewka nie była wilgotna zimą i nie rozmarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts