Jasiu 05.04.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Szukam, szukam i znaleźć nie mogę A chodzi o baterię wannową, w której samo "pokrętło" zamocowane jest na ścianie, a wylewka (to skąd leje się woda) jest ukryta w korku przelewowym w wannie. Wygląda to jak na tym zdjęciu (trzeba kliknąc na zdjęciu). IMHO nie chodzi tu o baterie (bo mozna zamontowac zwyczajną natryskową podtynkową) tylko o inny typ syfonu wannowego z automatycznym korkiem. Jeśli ktoś z Was ma jakieś namiary gdzie to można dostac to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.04.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Jasiu - mam coś takiego firmy Kludi tylko u mnie bateria montowana jest zaraz przy wylewce (cholerka nie wiem czy dobrze napisałam) tzn. chodzi mi o to, że całe ustrojstwo zamontowane jest w syfonie czy też wylewce korkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 05.04.2004 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Czyli pokrętło jest w tym dzyndzlu w wannie !? W sumie to do przelewki powinien dochodzić wężyk, a gdzie sobie dasz pokrętło to już inna sprawa. Hmmmm... na http://www.kludi.co.uk są tylko marketingowe błyski Ale już wiem w jaką stronę szukac. Dzięki BTW. A ile ta przyjemnośc kosztowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.04.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Całość chyba jakieś 1200 zł ale nie pamiętam musiałabym spojrzeć w rachunek. Jak chcesz to mogę przesłać zdjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 05.04.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Maluszekpoproszę zdjęcie, czegos takiego własnie szukam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.04.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Aniu ale mam tylko zdjęcie podłączenia a nie baterii. Czy coś takiego Cię interesuje? Jak chcesz zobaczyć baterię to mogę zrobić zdjątko i prześlę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 05.04.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 MaluszkuZa wszystko będę wdzięczna, za baterię też. Czytając ten post nie wiedziałam, że cos takiego jest a ja sie głowię (co zamiast baterii wannowej. na razie wymysliłam mieszacz). Dlatego bardzo chetnie zobacze. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.04.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Aniu - wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 05.04.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dzieki!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka 05.04.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich "uzbrajających" łazienkę. Żaluję, że nie mam internetu w pracy, gdyż byłoby mi łatwiej wyszukać Wam różne oferty na wylewki w przelewie wannowym, szybko i konkretnie. np: 1. http://www.hansgrohe.pl/start.htmhansgrohe -> systemy odpływowe -> dpływy i przelewy wannowe -> najprostsza wersja: nr kat. 58123000,ale wybór zależy od modelu wanny, bą są wanny do których ten najprostszy przelew nie pasuje tak samo jest w Kludim, Gebericie i u innych producentów (Kludi powinien wypaść najkorzystniej cenowo, ale w tej chwili na 100% nie pamiętam).Ceny mogę podać dopiero jutro, jeżeli jest zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka 06.04.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Hej,najtaniej z tych, które warte są brania pod uwagę, wypada na dziś wylewka w przelewie Geberita.Jeżeli mam prawidłowe dane to cena katalogowa netto podstawowego kompletu wynosi:254,60 Pln - element schowany86,10 Pln - element zewnętrzny44,10 Pln - wężyk (niektórzy radzą sobie bez niego). w razie potrzeby spróbuję ułatwić uzyskanie rabatu w Bimsie.http://www.bimsplus.com.pl ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts