Aliis78 22.08.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Przenoszę się do innego pokoju. Mam w nim już podłogę, drzwi, itd., ogólnie jest wykończony. Kolor ścian mam brzoskwiniowy i nie chciałabym go zmieniać bo niedawno było malowane , a nie mam też bardzo dużego budżetu, ale chciałabym jakiś ciekawy rysunek na ścianie , moja siostra ładnie takie cacka maluje. Ale w dalszym ciągu nie wiem jak ustawić meble i tym podobne duperele. Mam takie mebelki : KLIK z czego mam biurko, komodę, dwie półki, regał , szafę, szafkę wysoką (tzw. komin), oraz ostatnią szafkę wysoką. Mam podobną to tego sofkę tylko niebieską KLIK . W załączniku jest szkic pokoju z zaznaczeniem drzwi i okna. Wymiary o 4m x 4m . Wielkie dzięki za wszelka pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 01.09.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Proponuję taki układ mebli, mam nadzieję że coś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts