rogi 05.04.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Sam już głupieje. Cenowo tradycyjny wychodzi trochę drożej. Ale na pewno jest sprawdzony i trwały.Gisps nie jest długo obecny u nas. Jest kruchym tynkiem . Obawiam się że małe uderzenie i dziura gwarantowana.Proszę o opinię obiektywne osób, które mają gips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 05.04.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 rogi Wpisz w wyszukiwarce "tynk gipsowy" i to co znajdziesz - czytaj. A duuuuuuuuuuuuuzo tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 05.04.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 zdecydowanie gipsowy chociaz moze jesttroszeczke slabszy to nawet jak mu sie cos stanie mozes naprawic bez sladu co jes nimozliwe w tynkach c-w. zreszta sam fakt ze masz rowniotkie sciany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.04.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Kumpel położył tynki tradycyjne c-w...I stwierdził że mu robotę spieprzyła ekipa...A z tego co wiadomo, dość trudno znaleźć ekipę, która zrobi to dokładnie...więc powiedział, zrób gips, nie wyjdzie cie to dużo drożej, a będziesz miał odrazu jak potrzeba bez poprawki...po ci nerwy...nie wiem, ale chyba się go posłucham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 06.04.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Ja mam gipsowe (za 18 zł za m kw) od sierpnia. Jestem zadowolony. Oczywiście są mniej twarde od tradycyjnego, ale bez przesady, byle czym tego się nie da zniszczyć. Jeśli powstały u mnie jakiejś dziury (wiercenie, uderzenie np. rusztowaniem, itp.) to naprawiałem to gipsem szpachlowym i nie widać żadnej różnicy w strukturze ściany. Tego nie da się uzyskać przy tynku tradycyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.04.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Sam już głupieje. Cenowo tradycyjny wychodzi trochę drożej. Ale na pewno jest sprawdzony i trwały. Gisps nie jest długo obecny u nas. Jest kruchym tynkiem . Obawiam się że małe uderzenie i dziura gwarantowana. Proszę o opinię obiektywne osób, które mają gips. Dlatego na zewnątrz daje się tradycyjny a wewnątrz gipsowy. Większość forumowiczów tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.04.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Rogi: i co wybrałeś? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts