bajanadjembe 23.08.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) No, no.Tak samo mam. To znaczy okna normalnie, i drzwi wejściowe (jednoskrzydłowe, bez naświetli) też standardowo.Czyli na tytułowe pytanie wątku odpowiadam: tak Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez bajanadjembe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 28.08.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 U mnie również drzwi zewnętrzne są niższe niż okna. Drzwi z naświetlem bocznym wys. 210 cm, obok 3 małe okna z górnym brzegiem na wys. 240 cm. Uważam, że wygląda to nienajgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 27.01.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ah ci projektanci. Oni sobie tak projektują jak im się podoba i nie zastanawiają się nad tym jak się to później zrobi. Tak sobie narysują i ot tak niech będzie. A gorzej z wykonaniem. Może i ładnie wygląda jak się drzwi i okna kończą na tym samym poziomie, ale to są drzwi a nie okna. Bo idąc tym samym tokiem myślenia zróbcie sobie okna zaczynające się od dołu na tym samym poziomie co drzwi lub odwrotnie. Głupie, nie? Bo okna to okna a drzwi to drzwi. Teraz co z takim durnym długim otworem drzwiowym zrobić? Hmm no nic, można to zamaskować jakąś drewnianą belką, a drzwi i tak muszą być standardowe. Więc ja odradzam, zdecydowanie takie dziwnie długie drzwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts