kasia-111 22.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam!Mam problem z lampą w salonie, jest na 4 klosze(żarówki). Raz zapalają się wszystkie 4 a czasem 1 czy dwie. Wymieniałam już żarówki i dalej to samo, więc myślę, że problem leży w podłączeniu prądu. Mam dużo zastrzeżeń do elrktryka, który robił u nas prąd (np po wyłączeniu głównego bezpiecznika w domu w jednym z pokoi dalej jest prąd!) i zaczynam się bać jak oni to podłączyli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 23.08.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Jeśli chodzi o lampę w salonie to najpewniej jest źle podłączona w miejscu łączenia żyrandola z przewodem wychodzącym z sufitu. To może zacznijmy od tego, że policzysz i określisz kolory żył wychodzących z żyrandola i z sufitu. Czy to jest włącznik typu włącz/wyłącz czy schodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sintel 24.08.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Po prostu źle podłaczone lampy przy suficie. Ten drugi problem jest poważniejszy, wezwij niech poprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-111 29.08.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Dzięki za podpowiedzi Za tydzień wróci mąż to zatrudnię go do ściągnięcia lampy i określenia kolorów, bo sama za to nie będę się brała, lampa jest dość ciężka. Elektrycy nie przyjdą poprawić, bo jak zaczęliśmy im wymieniać co jest do poprawki i sprawdzenia to się wielce oburzyli i nie chcieli rozmawiać, ani poprawiać, więc powiedzieliśmy co o nich myślimy i, że jak nie dokończą i nie naprawią to nie dostaną całości zapłaty. Nie przyszli, więc zapłaciliśmy za materiały i połowę robocizny z f-ry i więcej ich nie widziałam! Odezwę się jak sprawdzę kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 29.08.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Połowa robocizny jaką sobie zostawiliście może nie wystarczyć na zapłatę za poprawki i pomiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts