ANKAg 01.02.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 witam. zdjęcie z wizualizacji schodów cudne. powiedz proszę co to jest pod schodami. kamienie? otoczaki?czymś je masz zamiar przykryć? jak to masz w planach zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 01.02.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 W stosunku do tej wizualizacji żona wraz z projektantką wprowadziła niewielką zmianę. Przestrzeń w okół ścian - a nie tak jak na wizualizacji cała - o szerokości około 50-60 cm będzie wypełniona gresem a w tym ma zaistnieć jakaś "zielenina":rolleyes:. Wszystko ma być podświetlane ledami. Ściany mają być w lekkim i jasnym jakby cieniowanym beżu. Okładziny schodów w okolicy złotego dębu. Każdy stopień również z podświetleniem. Balustrady drewniano - metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 22.02.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 No i następny etap dzięki sprzyjającej pogodzie. Dach miał być robiony w 3 kwartale. Ale na targach łódzkich żona wybrała dachówkę a firma która robi nam wszystko co związane z dachem z chęcią podjęła się zadania dzięki sprzyjającej pogodzie praktycznie od ręki. I tak w niedzielę były targi a od czwartku ekipa siedzi na dachu. Jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu w piątek będzie finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 25.02.2014 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Dachówka przed chwilką dotarła i rysuje się szansa że w sobotę będzie finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 28.02.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No i stało się. Dach skończony. Firma GWIAZDA spisała się na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 03.03.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 dobre tempo na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 03.03.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Staramy się. Ale jak zwykle i u wszystkich środki spowalniają kolejne etapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.03.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 04.03.2014 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) A tak ma wyglądać nasze otoczenie. Zapraszam na spacerek:http://youtu.be/NDwP0GQOZlU projekt:ELEYI STUDIO PROJEKTOWANIA OGRODÓW Emilia Bachleda-Dorcarz Telefon: (+48 507-873-606 E-mail: [email protected] Edytowane 4 Marca 2014 przez plusfoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotylozaur 04.03.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jaki masz metraż działki? Z filimiku trudno ocenić odległości Fajnie schowany jest blaszak na końcu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 04.03.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jaki masz metraż działki? Z filimiku trudno ocenić odległości Fajnie schowany jest blaszak na końcu działki 20,5 szerokości 280 długości ale do wykorzystania około 90 bo dalej jest zasadzony las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.03.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) o matko, ponad ćwierć kilometra Oglądając film wydawało mi się, ze przy tej długości działki to na końcu nie jest blaszak ale wejście do ogrodu. Czy ty będziesz miał barierkę całkowicie szklaną na piętrze? Na filmie było ją widać od tyłu domu. Edytowane 6 Marca 2014 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 07.03.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 o matko, ponad ćwierć kilometra Oglądając film wydawało mi się, ze przy tej długości działki to na końcu nie jest blaszak ale wejście do ogrodu. Czy ty będziesz miał barierkę całkowicie szklaną na piętrze? Na filmie było ją widać od tyłu domu. A diabli wiedzą co ta moja dama wymyśli. Na schodach żadnego szkła nie chciała. Do puki nie ingeruje w konstrukcje i elementy mające wpływ na termikę to się nie wtrącam. Blaszak już jest schowany lekko w lasku w dalszej części działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.03.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 plusfoto czemu u ciebie fotki są takie małe? Wklejasz je z kompa? Bo jeśli tak to sobie możesz powiększyć juz na forum Chętnie podam przepis Będa takie jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 19.03.2014 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Wystarczy że klikniesz na nią i będziesz miał w pełnej rozdzielczości:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 29.05.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 plusfoto ja chyba pierwszy raz u Ciebie, witaj:bye: Nie moglam znalezc tak na szybko, zdecydowales juz jaka pompe bedziesz mial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 29.05.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Witaj. Jeszce cały czas się waham. Teoretycznie będzie gruntowa ale parametry PW są coraz leprze więc jeszcze czekam. Mam czas do przyszłego roku. Co prawda materiał na podłogówkę już zakupiony ale nie wiem czy w tym roku to zrobię. Jak starczy kasy i chęci to i owszem tyle tylko że wtedy trzeba by było zrobić też wylewki a ponieważ będzie anhydryt to trzeba by było grzać. Na pewno będą tynki. a co dalej zobaczymy. Teraz siedzi u mnie hydraulik i rozprowadza wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 30.05.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ja sie musze szybko zdecydowac, bo planujemy ewentualne odwierty do gruntowej zrobic w czasie urlopu w lipcu. U nas gladzie "sie" robia:) Chcielismy najpierw ocieplic dach, ale na razie odpuszczamy, bo mi wyszlo, ze musze za te "przyjemnosc" okolo 28tys. zaplacic... Jak zobaczylam wycene...:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 30.05.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ja sie musze szybko zdecydowac, bo planujemy ewentualne odwierty do gruntowej zrobic w czasie urlopu w lipcu. U nas gladzie "sie" robia:) Chcielismy najpierw ocieplic dach, ale na razie odpuszczamy, bo mi wyszlo, ze musze za te "przyjemnosc" okolo 28tys. zaplacic... Jak zobaczylam wycene...:jawdrop: I moim zdaniem dobrze bo ocieplenie dopiero po pracach mokrych. Natomiast pompę bym podłączył dopiero po ociepleniu. Tyle że to nie przeszkadza w odwiertach jeśli jesteście zdecydowani na gruntową. Ocieplenie pianą że aż tyle wyszło, czy mówisz o całej zabudowie z ociepleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 30.05.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Gladzie to juz chyba nie takie mokre;) Zdecydowalismy, ze teraz zrobimy odwierty, maz wyplytkuje kotlownie i potem sie na spokojnie zastanowimy. Problem mamy jeszcze taki, ze nie wyobrazam sobie montazu pompy bez nas, a nie mam ochoty leciec do Pl tylko po to, zeby na montaz popatrzec:( Wiec moze byc tak, ze teraz zrobimy tylko odwierty, a pompa dopiero w przyszlym roku bedzie. Poddasze mamy nieuzytkowe (strych), ale chcielismy zrobic to najpierw, bo potem z kasa moze byc roznie;) Ale jak mi wyliczyli materialy na 17tys, do tego robocizna ponad 10tys, to zwatpilamhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/rozpacz.gif Chcemy to zrobic porzadnie i zeby to jakos wygladalo, czyli welna i plyty g-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts