bobek89 23.08.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) WitamJestem tutaj nowy na forum i to jest mój pierwszy post. Jeżeli umieściłem go w złym dziale, proszę o przeniesienie.Mieszkam w zwykłym czworaku z rodzicami. Zastanawiam się nad wyremontowaniem sobie jednego pokoju na poddaszu. Planowana wielkość pokoju to jakieś 4m x 4m. Wysokość to jakieś 2,5m. Na poddaszu nie ma żadnej ścianki działowej, więc wszystkie 4 ściany oraz sufit, trzeba by było budować z płyt KG. Ile by kosztowało wyremontowanie tego pokoju na poddaszu, tj: kupno płyt, przeciągnięcie ogrzewania z dołu(wystarczy jeden kaloryfer do tego pokoju), ocieplenie dachu na "wysokości" tego pokoju, panele, i drzwi, i i reszta drobiazgów potrzebnych do wykończenia. Chodzi mi o cenę samego materiału. Nie ma to być jakiś wypasiony pokój. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez bobek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts