mikolajdresler 23.08.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Witam serdecznie. Interesuje mnie czy można założyć jakaś cześć id w już wykonczonym domu? Chciałbym np aby oswietlenie domu i ogrodu włączyło się o określonej porze,abym mógł je regulować np przez telefon. Abym mógł z poziomu telefonu czy tableta gasić światło w domu itd.Ciekawy jestem czy można nie rozwalajac ścian tak zrobić.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 23.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Na pewno jest wiele rozwiązań opartych na mutacjach wi-fi. Niedawno zakładałem w bliźniaku system oparty na fibaro. Poczytaj http://www.fibaro.com/pl - jest fajnie opisane, ale na pewno są inne systemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 23.08.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 KNX w wersji bezprzewodowej, eNet - Gira, z-wave, zeebee, x-comfort, control4, EnOcean ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts