KliN12 24.08.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam,otóż mam problem, a taki, że mam nowe mieszkanie w 13 letnim budynku. Został wykonany generalny remont i prawie wszystko wyszło dobrze. I właśnie na tym polega problem. Był nierówny sufit, który 'wyrównali' 'specialiści'. Niby jest równiejszy ale teraz sa 5-10cm średnicy placki na całej powierzchni. Słyszałem, że mogło się tu dostać powietrze i dlatego tak jest. W dzień je słabo widać, w nocy tylko jak się zaświeci światłem. Dodałbym zdj ale nie udało mi się żadnego dobrego zrobić na którym coś widać.Udało mi się jeden taki 'placek' wyszlifować i udało się owy 'placek' usunąć. Została dziura, która trzeba by znowu wyrównać i wymalować. Moje pytanie brzmi: Co mogę teraz zrobić? Czy od nowa szlifować te 'placki', tynkować i malować? Czy macie jakieś inne propozycje np jakieś malowidło albo styropianowy wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 24.08.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ja mam fajną propozycję, nie wiem, czy pasuje to stylem u Ciebie - ale ja uwielbiam i u siebie w salonie będę miała sufit drewniany, taki jak na poniższym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 24.08.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Podwiesić sufit. Ja mam drewnianych listewkach, obniżył się o 4 cm. Nie widać że podwieszany a równiutki. Czasem sam sufit może być taki że wszystko od niego odpada albo plamy wyłażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts