Venison 25.08.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć, gdzie mogę dokupić dolny zawias do drzwi balkonowych. Producent drzwi - Stolbud, na zasuwnicy natomiast istnieje logo BOLT, także zawias też pewnie będzie od tego producenta. Niestety strona producenta nie działa, w sklepach dostępnych u siebie nie mogę takiego dostać więc pozostaje szukanie przez internet. Może ktoś będzie chętny i pomoże znaleźć ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Z tego co ja widzę na forum, to dobrym praktykiem od takich transplantacji jest na tym forum IVO, wiec jeśli się wypowie, to uznaj to za dobrą podpowiedź. Producent okien nie chce pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 25.08.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Nie całkiem się wypowie bo nie wie co to dokładnie jest i gdzie to dostać, czy w ogóle jest jeszcze dostępne. A kiedy nie wie przeszczepia w to miejsce zawias innej marki (najchętniej Roto), niestety wymaga to posiadania szablonów żeby poprawnie umieścić inny zawias, bez nich też można ale nie jest to najprostsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andr-os 29.08.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 dzień dobry wszystkim, jestem posiadaczem okien trzyszybowych, drewnianych rozwierno-uchylnych i na zawiasach tych okien mam logo Win Haus, są to zawiasy łudząco podobne... jeśli nie takie same. Proponuję podesłać fotkę do sklepu internetowego Wing Haus w celu pomocy w identyfikacji ja natomiast poszukuję zawiasu do tych okien ale do drzwi balkonowych, okna też są PRAWDOPODOBNIE Stolbudu lecz akurat na moim zawiasie (tym balkonowym) brak jest jakichkolwiek cech identyfikacyjnych, może ktoś z forumowiczów miałby jakiś pomyśł? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek1410 13.12.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 WitamNiewiem czy nie zbyt póżno ale proszęhttp://allegro.pl/karo-romb-skrzydlo-zawiasy-dolnej-s5-prawe-016-006-i2845041094.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts