bacardi 19.10.2015 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Cześć. Bacardi mieszkacie już? Hej, mieszkamy od kilku dni ale zawsze Jest fajnie, pompa działa, domek się sprawdza, choć na zewnątrz jeszcze pełno roboty... BYQ sama koncepcja daszku na membranie EPDM jest OK, jedynie może warto by pozostać przy XPS, przed latem nie zabezpieczyliśmy daszków kamieniami i w paru miejscach przy tegorocznych upałach podtopiło styro pod spodem, ale spadki zostały zachowane więc jest OK. Na pewno warto to zrobić jak najszybciej póki nie ma elewacji i jest dobry dostęp... Lilkase niestety nie mamy HPLi Wciąż mamy ten element nie wykończony, ale skłaniam się aby przykleić po prostu akrylowe imitacje deski na piankę (bez klejów cementowych po których wychodzą wykwity) bezpośrednio na XPS i pomalować pod kolor stolarki - z HPLami nie jest to takie proste aby dobrać kolor i cenowo nie wychodzi za fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sir0cco 19.10.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Hej - zapchała Wam się skrzynka privów i nie dociarają wiadomości.Pozdr.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 19.10.2015 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 własnie odetkałem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.10.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 to czemu fotek niet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 21.10.2015 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 żona m u Was też już fotek nie ma Nie wszystko jeszcze jest ostatecznie wykończone, ale jak coś fotki mogę podesłać na maila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.10.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 o to bardzo chętnie zobaczę. Lubię oglądać wykończenie tego samego projektu. Mail na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desperadomn 26.10.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Hej, my się właśnie rozglądamy za płytkami podłogowymi. Widzieliśmy sporo ale najlepsze wrażenie pozostawiły Merazzi. Mogę prosić o fotki na maila, oraz informacje gdzie i w jakiej cenie nabyliście swoje. Z góry dziękuję. Mail na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilkase 29.10.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Bacardi, dzieki za odpowiedź. Niech Wam się milo mieszka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Ż. 15.01.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dzień dobry! Dziś natrafiłam na Wasz dziennik i planujemy z mężem, że będzie on naszą lekturą na weekend My właśnie przymierzamy się do budowy Praktycznego 2A, czyli prawie takiego samego projektu Bardzo byśmy chcieli zobaczyć, jak wygląda wykończony dom i jakie były ostatecznie koszty do stanu deweloperskiego. Czy mogę prosić o podesłanie kilku fotek na maila? Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natt.me 21.07.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Czy ja również mogę prosić na maila fotki podłogi z płytek Marazzi Treverkhome Larice? Również się nad nimi zastanawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts