bacardi 22.07.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 no to będę musiał wypróbować, prawdę mówiąc beckers nigdy mi się nie rzucił w oczy i nawet nie wiedziałem że taka marka istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarco 30.07.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 jako substytut rozwijaka do rur gdzieś na forum przewinęło się stare koło rowerowe na własnej konstrukcji - możesz spróbować zamiennika do takera niestety nie znalazłem - poluję na jakieś używane, ale nie mogę nic znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 03.08.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 MZarco, dzieki za pomyśl z kolem, w sumie tez gdzieś o nim czytalem. Niestey projekt wlasnej podlogowki troche się oddalil gdyż polamalem nogę. Za to jak wroce do domu będzie troche zdjęć z odwiertow do pompy Ciepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.08.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Bacardi, jakie masz doświadcznenia z internetem na naszym osiedlu? jest radiowy, można też zdecydować się na Lte z Polsatu. Który Ty masz i czy jesteś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.08.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Bacardi, mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie, teraz już z górki, a w między czasie uda Wam sie jakoś zorganizować i pociągnięcie budowę do przodu. W kwestii tynków też mam podobne obserwacje, mamy nocne światełka lesław takie mini kinkieciki no i wyłaza te nierówności, ale co tam, odpuszczam sobie już coraz częściej daj znac jak podlogowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 17.08.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Hej, pięknie Wam idzie Co do elewacji - chyba mój wykonawca miał swoją ekipę od elewacji. Ten temat jeszcze sporo przede mną, ale raczej można go sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.08.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Bacardi, świetne wybory ceramiczne poki co też jestem wielbicielka lb, bardzo podoba mi się ta mała umywalka, sprytna jest. W kwestii prostokatnej umywalki wybraliśmy tę z mini brzegami, bo chroni przed uciekaniem wody poza umywalkę. Niestety jeszcze leży w kartonie bo czekam na blat więc nic więcej nie powiem. Brodzik sanplasta jest super, jest tak cholernie ciężki że we dwoch trzeba targac, także zastanów sie nad transportem z wniesieniem można obejrzec u mnie, najlepeij zabierJac przy okazji wucet budoelany który już wywedrowal na dwor bo w garażu P.go nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.08.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Coś mi przestały przychodzić powiadomienia na maila z forum, a tutaj taki ruch w komentarzach Czuszka obecnie mamy od wielu lat neostradę z tepsy i ogólnie jesteśmy zadowoleni, bo łącze jest stabilne i nie ma awarii. Jedynie prędkość linii jest taka sobie, aktualnie mamy 6Mbit, linia stabiolnie wyrobi może do 8.... Wiem że sporo osób na osiedlu ma radiówkę od osiedlowej firmy, aktualnie to chyba moico.pl, ale nigdy nie byłem fanem radiówki, więc nie próbowałem... Z LTE polsatu nie korzystałem więc się nie wypowiem, czasem podpinam pod laptopa komórkę i korzystam z HDSPA z orange i na osiedlowych nadajnikach też wyciąga spokojnie 8Mbit... Moorela dzięki Na te nierówności zawsze można by sobie poradzić gładzią, ale chyba też damy sobie na razie spokój, nie mamy kinkietów, więc może nie będzie nic widać Podłogówka niestety stoi i czeka, najprawdopodobniej wpuścimy teraz elewatorów, a liczę że za miesiąc będę w stanie się tym zająć... Mamy pełno peszli w podłodze które chciałem zapianować i jakoś nie mam zaufania do ekipzajmujących się podłogą, chyba że będę już w stanie stać nad nimi na budowie... LB naszym zdaniem też jest super Przy tej prostokątnej umywalce własnie też myśleliśmy o tych rantach przed uciekaniem wody Niestety wersja z rantami obecnie nie jest dostępna i ma być dostawa pod koniec lata... choć w sumie nam się aż tak nie spieszy... Zastanawialiśmy się też nad sprawdzeniem deszczownicy z LB, niestety w trakcie zawirowań z moją nogą wyprzedali wszystkie 20'ki i na razie nie wiadomo kiedy będą. No i dzięki za cynk z brodzikiem i bardzo chętnie bym go obejrzał, choć na razie nie wiem kiedy to będzie możliwe :| carolinka dzięki, jeślimożesz to podeślij mi prosze namiar na PW. Btw a kiedy wznawiacie dalsze prace na budowie? czy może już ruszyło? bo ostatnio niestety nie jestem w stanie obserwować na żywo Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez bacardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 24.08.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Zaciekawiłes mnie z tymi nierównościami - musze sprawdzić swoje,choc kinkietów też u mnei nie będzie. Wybory ceramiczne super, będe dzwonic w poniedziałek bo skoro masz rabaty juz LB to podepnę się moze pod Twoje zamówienie z moimi wc-tami, i moze umywalkami jak juz wybiorę. Co do netu - mamy radiowy i na razie chodzi bez zarzutu - mamy 20 mBit za 99 zł Co do Caparola i elewacji - zapraszam na oględziny do nas, od przyszłego tyg chyba te strukture już będa nam kłaść, czy jak to się tam nazywa. Ale KierBud ekipę bardzo chwali, że porządnie robią. I szybkiego powrotu do zdrowia i sprawności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 24.08.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Mila_Wroc , dzięki z LB jak coś nie ma problemu, jeszcze nasza znajoma też chce się podpiąć :] Tylko nie wiem jak z terminami, bo na razie czekamy jeszcze na nowe dostawy umywalek z tym rantem i deszczownic. A jeśli chodzi o caparola, to możesz poratować namiarami gdzie teraz najlepiej kupić ich kleje i siatki? w poniedziałek musimy zamówić... Strukturę niestety chyba obejrzę nieco później, na razie jestem w stanie co najwyżej zejść na chwilę o kulach do ogródka :| Btw u nas ostatecznie ma robić ekipa która pracowała na tej budowie na przeciwko od Was, nie byliśmy w stanie już więcej szukać. Byłem z niezapowiedzianą wizytą i oglądałem jak tam robili wcześniej i wyglądało OK, robili kilka domów na naszym osiedlu. A ten internet to chyba jeszcze nie na naszym osiedlu? tutaj jest chyba 6Mbit za 25pln, sam jestem ciekaw jak to chodzi, bo dla mnie najważniejsza jest bezawaryjność i stabilność łącza, szczególnie w ulewy, burze itp. Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez bacardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 25.08.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Bacardi, są różne opcje tego internetu. my płacimy jakieś 80 zł chyba. a ten co Mila pisze to z tego co pamiętam, najdroższa opcja. i maja go już tutaj, widziałam na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.08.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 No to fajnie, widzę, że za jakiś czas się do Was odezwę sprawdzić czy nadal jesteście zadowoleni O internecie będę myślał więcej dopiero jakoś przed zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 25.08.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Co do intertnetu to wiesz jaki mój M. jest wymagający - w pracy ma 80 mBit symetryczne czy jak to się tam nazywa wiec powie Ci wszystko co i jak, bo tez testuje ten nasz. Caparrola to jutro wszystko Ci powiem co i jak A geberity jakie i gdzie zamawiałeś? Rozważam też ten zestaw z deszczownicą z LB Umywalki jeszcz emusze wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.08.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 o fajnie,chętnie posłucham opinii o tej radiówce. Caparol to dla mnie teraz gorący temat na jutro,więc jak coś na pewno będę Cię męczył Jeśli chodzi o geberity to własnie robię rozpoznanie, z tego co się zdążyłem zorientować to do wc chyba model duofix h112,trochę przeraża mnie że do bidetu ceny są wyższe niż to wc, a tam jest w sumie tylko ramka... Jeszcze rzutem na taśmę myślę o alternatywie z grohe, bo też dobra marka... Może masz tutaj już też gotowe rozpoznanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.08.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Geberit pod wc kup markowy a pod bufet najtańszy z koła nie mam internetu, rzeźbie na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.08.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Bidet a nie bufet oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.08.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Moorela,dzięki za podpowiedź, właśnie się zastanawiałem nad taką możliwością, bo tam przecież za bardzo nie ma się co popsuć btw podepnij komórkę pod laptopa aby mieć internet, będzie łatwiej przeglądać i odpowiadać na forum, bo to co "redakcja" udostępnia na urządzenia mobilne to jakieś nieporozumienie. Walczyliśmy z "nimi" ale są niereformowalni. A wiesz, wszyscy na forum czekają na Twoją relację jak Wam się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.08.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Dobra, dobra Bacardi nie kadź na razie chaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 31.08.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 hejnie wiem czy już ostatecznie zdecydowałeś się w której firmie kupić fasadówki- jeśli jeszcze nie to sprawdź sobie czeską firmę ISOTRA z Opavy. Są zdecydowanie bardziej tani niż Selt, chyba szybciej nawet zaczęli produkować niż Selt (z tego co się orientuję to Selt kupuje u nich niektóre części). Nie wiem tylko czy znajdziesz jakiegoś ich przedstawiciela w pobliżu wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 31.08.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 koktajl, dzięki za informacje. Wcześniej już dostałem z forum na nich namiary i faktycznie wygląda na to, że zajmują się tym dłużej i mają większy wybór. Niestety w swoim czasie nie znalazłem żadnego przedstawiciela w pobliżu. Natomiast aktualnie montujemy kasety na wszystkie okna i tylko część żaluzji na największe przeszklenia, więc zawsze jest jakaś opcja na przyszłość. Zarówno selt jak i isotra mają profile C80 i Z90 o tych samych wymiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts