acca5 25.10.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 szkoda, podoba mi się,że jednak można połączyć więcej niż trzy kolory na elewacji i do tego inne faktury.chciałam się temu przyjrzeć; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.10.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 te 3 kolory to takie bardzo książkowe, myślę że zawsze można wyjść poza sztywne ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.10.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A ja myślałam, żeśmy źle zrobili z kablami w ścianach Dla pociechy dodam, że to też nie jest takie super rozwiązanie i ma, jak wszystko, swoje wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 28.10.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 W sumie fakt, że w ścianach bałbym się później wbić cokolwiek Choć w sumie i tak mamy sporo również i w ścianach, tylko że w głębokich bruzdach... Pocieszam się tylko tym, że kiedy już uda się rozłożyć ten styropian i zalać podłogi to szybko o tym zapomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Bacardi dom wygląda świetnie, a jeszcze brakuje klinkieru i laminatu (tego drugiego jakoś nie mogę sobie wyobrazić), gratuluję postępów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 06.11.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dzięki A z laminatem HPL to ciężka sprawa, technologia stosowana raczej w budownictwie wielkoformatowym i z całym szacunkiem dla wszystkich najzdolniejszych polecanych ekip, to montaż precyzyjny na domku chyba poczeka aż wyzdrowieję :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.01.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Witaj Bacardi w Nowym roku. Widzę, ze domek klaruje się coraz bardziej. Masz już pomysł na wykończenie tarasu górnego? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 06.01.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Cześć, Z tym klarowaniem to ostatnio trochę słabo, ale były inne priorytety... Na szczęście pogoda dopisuje i w ostatnich dniach staramy się ponownie trochę ruszyć do przodu... Jeśli chodzi o taras, to w zasadzie zgodnie z projektem, chyba że interesują Cię jakieś konkretne detale? Ogólnie to rozpisałem się dość mocno o stanie naszych daszków, ale mi się przeglądarka zawiesiła przy wysyłaniu posta, więc chyba opiszę to dopiero przy najbliższej okazji w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Bacardi, najlepsze życzenia Noworoczne No co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 06.01.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Moorela Dzięki i wzajemnie A u nas trwa nierówna walka z podłogami W tygodniu chcemy rozłożyć rurki na górze i w końcu zalać... Mam nadzieje że jakoś to pójdzie, bo niby ogólnie wiem co i jak ale nigdy tego na żywo nie widziałem jak się robi... ale nic, oby pogoda się utrzymała... A poza tym, już prawie normalnie chodzę, więc nie jest źle :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 06.01.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 (nie)stety już tak :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_ania1 12.01.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Bacardi piękny domek! podnosiliście ścianę kolankową?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 12.01.2014 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 dzięki Ścianka kolankowa jest zgodnie z projektem. Podniesiona może by i dała trochę więcej miejsca w sypialkach, ale to na ogół nie wychodzi za dobrze jeśli chodzi o wygląd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 bacardi bardziej szczególy techniczne, np: czy boki attyki tynkujecie, co na wierzch attyki, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 23.02.2014 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Na boki ścianek attykowych chcemy dać XPS 5cm i na to tynk, nie wiem tylko jeszcze czy zwykły czy mozaikowy. Nie podoba mi się tylko do końca rozwiązanie z projektu, gdzie tynk może podciągać wodę od dołu. Wg naszej kierownik lepiej jakby pas od dołu był ocieplony pod membraną, a na to membrana wyklejona na ścianę. Na to listwa startowa z kapinosem nad poziomem tarasu i dopiero od listwy do góry XPS z tynkiem. Niestety chyba już tak nie zrobimy, bo memebrana już leży i czeka na montaż. Po rozmowie z panem z sealeco najlprawdopodobniej o dołu spod żwiru na ścianki boczne wywiniemy po prostu folię kubełkową, aby woda lepiej odchodziła i całość była bardziej przewiewna. Od góry mamy ocieplenie attyki styropianem grafitowym, na to pójdzie płyta OSB pod skosem i wykończenie obróbką blacharską - jak się uda to klejoną na gładko, jak nie to na rąbek stojący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Wyleweczki pierwsza klasa - gratulacje Bardzo ładny grzejnik, super wybór (mam dwa tej samej firmy, bdb:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.03.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Bacardi, reinkarnacja w dobrym wydaniu, teraz rozumiem lecicie na pełnym gazie z wykończeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 30.03.2014 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Tatarak dzięki A grzejniczek to sama kiedyś nam podpowiedziałaś i bardzo nam się spodobał :] Moorela No zobaczymy na ile tego gazu wystarczy Ale nie ukrywam, że chcielibyśmy to już mieć za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianw3 07.04.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Witaj bacardi Ja również jestem na podobnym etapie w moim praktycznym 3, i muszę cię pochwalić za staranność i czystość prac przynajmniej tak to wygląda na zdjęciach, profesjonalnie. Pytanie mam co dajesz na połączenia płyt styropianowych w pojedynczych warstwach że nie widać szczelin oraz czy dawałeś jakąś siatkę do wylewki przy ogrzewaniu podłogowym na poddaszuaha wspomniałeś w swoim dzienniku o programie do podłogówki liczący długość pętli możesz powiedzieć co to za program i w czym ci jeszcze pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts