żona m 06.12.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ano zleciało już 3 lata, remont na przyszłe wakacje planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmuntB 30.12.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Bardzo fajnie, że założyłeś dziennik. Z przyjemnością będę go czytać Ja za to zapraszam do swojego - http://Dziennik Zygbud Edytowane 30 Grudnia 2014 przez zygmuntB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Bakardi co nowego u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.02.2015 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 żona m niestety nic nowego czym można by się pochwalić za bardzo nie mamy :| Idzie sobie wykończeniówka w ślimaczym tempie... zygmuntB nie dostałem wcześniej powiadomienia z forum i dopiero zauważyłem wpis, witaj w naszym dzienniku Niestety link do Twojego nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.02.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 01.03.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 od jakiegoś czasu po prostu nie planujemy ;D Jest szansa że na maj się uda, ale życie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nivka 28.04.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Bacardi, witam, wybraliśmy te same kafle do salonu i zastanawiamy się nad drzwiami. czy mogłabym odezwać się na maila i popytać was o dzwi asilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 28.04.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 nivka nie ma problemu, na ile będę w stanie to odpowiem Choć same drzwi będziemy mieli montowane dopiero jakoś po długim weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nivka 29.04.2015 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Tylko ja nie mam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nivka 04.05.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Bacardi bardzo ciekawi mnie jakie musieliśmy mieć otwory do dzwi asilo i jaka cenę wynegocjowa liście, bo u mnie bardzo różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 08.05.2015 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 nivka email poszedł na PW.Dla asilo z chowanymi zawiasami przy standardowej 80'tce otwór powiniem mieć ok 91x207 od gotowej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.05.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Fajnie ze pokazales wykonczeniowke bo jest sie czym pozachwycac:smile: Od razu mam kilka pytan Czy panele QS to te? http://podlogi24.net/quick-step-im31...-o_l_4175.html Widze ze jest jeszcze jakas wersja ULTRA http://podlogi24.net/quick-step-imu3...-o_l_4159.html ale nie wiem czym sie rozni oprocz ceny Widziales moze z tej serii kolor dab naturakny http://podlogi24.net/quick-step-im31...-o_l_4176.html ? Czy on jest duzo ciemniejszy/miodowy? Drugie pytanie dotyczy plytek w lazience szaro?/drewnianej Co to za seria? (drweno +te jasne ) Czy obudowa wanny i wneka w prysznicu robiona byla z plytki podstawej ktora specjalnie ciales czy jest taka "mozaika"? Mam nadzieje ze jeszcze pokazesz kolejne etapy wykonczeniowki bo zapowiadaja sie bardzo ładne wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 12.05.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 kakusek dzięki To te panele, wersja ultra różni się grubością, te mają 8mm, ultra ma 12, więc trochę odpada na podłogówkę. Braliśmy pod uwagę jeszcze serię perspective wide dąb bielony olejowany, który jest jeszcze jaśniejszy i może bardziej unikatowy, ale panel ma 9,5mm. Dąb naturalny o ile pamiętam mieliśmy próbkę w domu i był ciemniejszy a przede wszystkim wpadał już mocno w żółty kolor, co nie do końca nam odpowiadało. Płytka drewno to serenissima urban wood ecru 120x18, a biało-szara to gres z promocji w cermagu ESSENCIA DAASE339, na wannie i w prysznicu cięta w paski na 3. W dolnej łazience z essencii mamy jeszcze DAASE341 i 342. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.05.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Hmmmmm musze przemyslec sprawe bo nie wiedzialam ze grubosc panela ma az tak duze znaczenie przy podlogowce (mam jeszcze upatrzone 1 cm ) Orientujesz sie czy ta plytka Essencja to jest ta sama Essencja z firmy RACO (czeskie)? Na stronie cermagu widze nazwe Lasselsperger. Kiedys ogladalam te z firmy Raco i one mialy taki bardzo jasny szary kolor .Pamietam ze plytka nie byla gladka tylko jakby w taka krateczke (faktura) Bardzo fajny pomyslz pocieciem plytki .Robil to wasz glazurnik na miejscu czy dawaliscie doc iecia wodnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.05.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Wlasnie znalazlam ze Raco=Lasselsberger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 13.05.2015 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Tak, to jest ta czeska płytka i ma taką delikatną fakturkę jakby materiału. Pierwsze wrażenie miałem mieszane, ale posłuchaliśmy projektantki i na ścianie wygląda całkiem fajnie, a cena atrakcyjna... Płytki dawaliśmy do cięcia, bo glazurnik nr 1 który robił tą łazienkę tak sobie średnio radził i robiły się małe odpryski. Z kolei glazurnik nr 2 pewnie by dał radę, bo do dolnej łazienki wszystko sam docinał... Dobrym rozwiązaniem jest dać po prostu do nacięcia na szerokość fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 31.05.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Fajne rozwiązania wprowadziliscie. Dom zaczyna przypominać dom a nie budowę. Schody robią całą robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilkase 03.07.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Witam i gratuluję przepięknego domu!!! Bacardi, mam ogromną prośbę o rozwinięcie tematu plyt elewacyjnych HPL. Podaj proszę nazwę producenta, którego wybrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 16.07.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Hej, Jakis czas temu trafilem na Twoj dziennik - powoli zbieram sie w sobie za izolacje daszku plaskiego u siebie i chcialbym skorzystac z Twoich doswiadczen z wykorzystaniu membrany EPDM - Twoj wpis o izolacji daszku jest sprzed roku - jedna zime juz na tym przeleciales - czy z perpektywy czasu cos bys zmienil? Jakas inna taktyka? Czy wszystko w porzadku i nawet mucha nie siada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.10.2015 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Cześć. Bacardi mieszkacie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts