Dokker 05.04.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Może ktoś z Was mógłby polecić ekipę, która wykonywała tynki gipsowe z agregatu oraz posadzki. Proszę o namiary ekip, z których jesteście zadowoleni. Ile płaciliście za robotę wraz z materiałem?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.04.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dokker, a skąd jesteś? W Polsce pewnie jest trochę dodrych ekip tynkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 05.04.2004 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Okolice Warszawy. Wiem, że jest sporo ekip. Ja po prostu szukam sprawdzonej, takiej z której ktoś z Was jest zadowolony.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 05.04.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Przyłączam się. Warszawa zachód - dobra ekipa potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 05.04.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Przyłączam się. Warszawa zachód - dobra ekipa potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 06.04.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 U mnie właśnie kończy ekipa polecana przez osoby z Forum. 20 zl za metr robocizna + matyeriał Knauf MP 75 (chyab tak). Boli to że nie odliczają otworów drzwiowych balkonowych, potrójne liczenie belek i podciągów. Ale na plus że zliczając tynki nie próbowali mnie walnąć tylko rzetelnie wszystko co trzeba odliczyli. Ale warto było, co dziennie chodze żeby sie napatrzec i na prawdę spię zdecydowanie lepiej. Cudo nie tynki. Zapraszam wszystkich na wizję. Co prawda firma ma sporo roboty a na ekipę ktora u mnie robi (górale z Limanowej) podobno sa zapisy ale wiedza chłopy co trzeba zrobić. Poniewqaż sam kiedyś kładłem gładzie gipsowe na prawdę nie ma wielkiej różnicy - a w wielu domach po gładzi było zdecydowanie goprzej. Polecam tyunki gipsowe. Właśnie w weekedn oglądając wylewki widziałem tynki wapienne - biedni ludzie którym to wcisną (jakies segmenty w Piasecznie) Pzdr Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 06.04.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Dodam jeszcze że poniewaz miałem złe doświadczenia i opd tamtego czasu staram się podpisywac dobre i precyzyjne umowy z tą ekipa tak nie postąpiłem zaufałem człowiekowi i nie żałuję. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 06.04.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Przyłączam się. Warszawa zachód - dobra ekipa potrzebna. Ja mam sprawdzoną ekipę, ale w Białymstoku. Być może skusili by się na wyjazd do W-wy. Cena 8 ZŁ/M2- robocizna. Nie liczą otworów okiennych drzwiowych. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajek 07.04.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Pete jakbyś mogł to podaj namiary na tę ekipę. Ja jestem z Białegostoku więć do będzie im bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 07.04.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Pete jakbyś mogł to podaj namiary na tę ekipę. Ja jestem z Białegostoku więć do będzie im bliżej. OK. Pan nazywa się Abramowicz Adam. Telefon komórkowy wyślę na priv. Powiedz , że dzwonisz z polecenia Piotra z Hajnówki. Naprawdę solidny wykonawca. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 07.04.2004 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Pete, możesz mi podać też namiar na tę ekipę?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 07.04.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Pete, możesz mi podać też namiar na tę ekipę? pozdr. Wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts