chris142111701 26.08.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam. To jest mój pierwszy temat na forum. Jeżeli zły dział przepraszam. U mnie w domu robiony jest remont. Nie będę się rozpisywał co dokładnie robi, po prostu na ścianach wychodzą pomarańczowe plamy. Najgorsze jest to że nic nie chce ich pokryć. Tynk, wata szklana, ciągle wyskakują, wychodzą nawet przez tapetę (ale ścianę chcemy pomalować na biało) Czy położy się kilka warstw tynku czy pomaluje się nawet 1000 razy to i tak to wyjdzie:/ Mieszkam w starym bloku. Doradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FT 29.08.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam,W tym wypadku musisz zastosować specjalną farbę izolującą, która zablokuje plamy będące najprawdopodobniej starymi zaciekami po wodzie, lub po nikotynie lub starymi pozostałościami po farbie kredowej. Nie będę podawał Ci konkretnych nazw i producentów, bo nie politycznie robić konkurencji reklamę, gdy nasz produkt jest jeszcze w fazie wprowadzania ale jak wpiszesz w wyszukiwarkę farba na plamy to znajdziesz bez problemu. Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.08.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 mi z kolei polityka pozwala podac nazwe producenta Kabe np ma taka farbe: KABE MILAMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 29.08.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Chris! Nie jest to czasem ściana kominowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 29.08.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 To pewnie migruje pomarańczowa kredówka na którą był szał x lat temu(chociaż zdjęcia by nam tu bardziej pomogły niż opis).Użyć mydło malarskie i na to warstwę gładzi plus bardzo delikatne malowanie pędzlem nie wałkiem,tyle z moich doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 29.08.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Marynata, jak nie wiemy czy to komin możemy sobie malować 1200 razy i tak wyjdzie, przyczyna może być wewnątrz a nie na zewnątrz. Jak to nie komin zgadzam się z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 29.08.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Jak komin to wiadomo że co innego.Autor to tak opisał,że można tylko sobie luzno pogadać.Fotki,fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris142111701 18.11.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Przepraszam bardzo, że nie odpowiadałem ale zająłem się tymi plamami no i przez to zapomniałem o forum:/ To nie jest ściana kominowa:p Trochę się męczyłem zanim poradziłem sobie z tymi plamami ale wreszcie się udało:D Nie uwierzycie co pomogło:D ACE Dziwię się że to pomogło, bo kiedyś tyle różnych rzeczy się nakładało i dalej wyłaziło. Edytowane 18 Listopada 2012 przez chris142111701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts