Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowe plamy na ścianach

Recommended Posts

Witam. To jest mój pierwszy temat na forum. Jeżeli zły dział przepraszam. U mnie w domu robiony jest remont. Nie będę się rozpisywał co dokładnie robi, po prostu na ścianach wychodzą pomarańczowe plamy. Najgorsze jest to że nic nie chce ich pokryć. Tynk, wata szklana, ciągle wyskakują, wychodzą nawet przez tapetę (ale ścianę chcemy pomalować na biało) Czy położy się kilka warstw tynku czy pomaluje się nawet 1000 razy to i tak to wyjdzie:/ Mieszkam w starym bloku. Doradźcie coś:(

Witam,

W tym wypadku musisz zastosować specjalną farbę izolującą, która zablokuje plamy będące najprawdopodobniej starymi zaciekami po wodzie, lub po nikotynie lub starymi pozostałościami po farbie kredowej. Nie będę podawał Ci konkretnych nazw i producentów, bo nie politycznie robić konkurencji reklamę, gdy nasz produkt jest jeszcze w fazie wprowadzania ale jak wpiszesz w wyszukiwarkę farba na plamy to znajdziesz bez problemu. Powodzenia:)

• 2 months później...
Przepraszam bardzo, że nie odpowiadałem ale zająłem się tymi plamami no i przez to zapomniałem o forum:/ To nie jest ściana kominowa:p Trochę się męczyłem zanim poradziłem sobie z tymi plamami ale wreszcie się udało:D Nie uwierzycie co pomogło:D ACE :p Dziwię się że to pomogło, bo kiedyś tyle różnych rzeczy się nakładało i dalej wyłaziło. Edytowane przez chris142111701