Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

E&K się urządzają...

Recommended Posts

Kochani bardzo dziękujemy za Wasze wielkie serca. Dzięki Waszemy wsparciu w niespełna 3 tygodnie udao nam się zberać sumę, która pozwoli Zuzance pojechać na operację serduszka. Jest to jej jedyna szansa. Dziękujemy Wam z okazałą pomoc, modlitwę, dobre słowo i poświęcony nam czas

Pozdrawiam serdecznie

PS Większośc informacji znajduje się na facebookowym koncie Zuzia Sordyl,

PS Z okazji dzisiejszego święta przekazuję od Zuzi Walentynkowe życzenia:

14 lutego, miłość tryska, szczęście kipi, nikt nie robi kwaśnej minki w końcu to są walentynki

Zuzia:-)

• Odpowiedzi 566
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fantastyczna wiadomość :). Dziękuję, że napisałaś, bo ja nie mam konta na FB i nie korzystam z niego zupełnie. Wiem, że nie jestem odosobniona, więc Twój wpis ucieszy więcej osób :yes:

Ucałuj Zuzię :hug: Niech jej serduszko zdrowieje w tempie w jakim otwiera serca innych :hug:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

E&K, mam nadzieję, że operacja się udała, że wszystko jest na dobrej drodze.

Życzę dużo zdrówka Zuzi, niech szybciutko wraca do pełni sił i szczęśliwego dzieciństwa.

Pozdrawiam najserdeczniej i nadal kciuki trzymam.

Kochani Zuzia jest na intensywnej terapii po trwającej 10h operacji, miala miejsce się 13.03.2014 o godz. 8:30. Doktor Carotti przeprowadził jednoetapową unifokalizaję - zespolenie systemowo-płucne. Planował tez zamknięcie ubytku w przegrodzie międzykomorowej VSD jednak tego nie udało sie zrobić.

Doktor Carotti jest niezwykle skromnym człowiekiem, ale zapytaliśmy go, czy to była dobra decyza o operacji powiedział, że jedyna słuszna jaka mogliśmy podjąć. Na intensywnej terapii rozmawialiśmy z lekarzem asystującym doktorowi Carrotti przy operacji Zuzi i powiedział, że Carottiemu zawdzięczamy życie Zuzi, i że operacja jaką zrobił to prawdziwy majstersztyk, ze względu na skomplikowany charakter wady serca Zuzi.

Dziśjuż Zuia oddycha samodzielnie, ma odłączone wszystkie leki łącznie z morfiną i jej stan z godziny na godzinę sie poprawia. Dostaliśmy 10tki smsów z życzeniami i informacjami o modlitwie w intencji Zuzi. Chcieliśmy za nie wszystkie serdecznie podziękować i prosić o dalsze zaciskanie kciuków za Zuzię . Serdecznie pozdrawiamy Was z Rzymu

Witam serdecznie E&K :lol:

Na początek chcielibyśmy pogratulować dobrej roboty :yes: Wasze wnętrza są naszą inspiracją. Jesteśmy na etapie wznoszenia murów Dzierlatki III i w trakcie przerabiania kuchni, górnej łazienki i garderoby. Garderobę również zaplanowaliśmy nad garażem jak Wy tylko za bardzo nie wiemy jak się za nią zabrać :bash: !! Jeżeli bylibyście tak uprzejmi podzielić się z nami bardziej obszerną fotorelacją i opisem to bylibyśmy baaaardzo wdzięczni:wink:

Z góry serdecznie dziękujemy za odpowiedź i pozdrawiamy a za Zuzię trzymamy mocno kciuki i życzymy dużo zdrówka.

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam serdecznie już poświątecznie. ...:wiggle:

Przepraszam, że długo się nie oddzywałam, ale po operacji córeczki wróciliśmy z Włoch i cały czas leczymy infekcję za infekcją. Operacja się udała, Zuzia ma się dobrze, oczywiście nie jest zdrowym dzieckiem i nim nie będzie, ale doskonale walczy i sobie radzi umilając nam każdy dzień. Dziękujemy forumowiczom za wsparcie akcji ratowania życia naszej córeczki oraz za piękne życzenia Wielkanocne, które nadesłaliście do nas.

Teraz próbujemy się uporać ze sprawami, które zaniedbaliśmy w związku z chorobą i sporo się dzieje. Cieszę się, że znalazła się osoba, która chce z nami rozwijać nasz sklep Decoratore, bo jak wiecie w związku z prywatnymi sprawami, te zawodowe zeszły na dalszy plan. Teraz mam nadzieję, że zaskoczymy klientów wieksza ilością ciekawych propozycji niż dotychczas. Mam nadzieję, że miłośnicy wnętrzarskich perełek będą mile zaskoczeni.To tyle tytułem wstępu i rozwinięcia....:) Przepraszam za trochę prywaty, mam nadzieje, że mi ją wybaczycie, ale chciałam napisać co u nas...

Olenia[/b]

Postaram się odpowiedzieć jak najszybciej na prośbę i przesłać kilka zdjęć garderoby jeżeli temat jest wciąż aktualny. Proszę daj znać, czy potrzebujecie jeszcze zdjęcia?

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy udanej Majówki

E&K

http://wgrajo.pl/img/dsc2338.jpg

• 3 weeks później...