arsamandi 23.07.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Witam. Od kilku dni codziennie wracam na wasze forum jak bumerang:))) w kazdej wolnej chwili. Wykonczenie domu rewelacja. Wszystko dopracowane. My tez budujemy dzierlatke, tyle ze pod Poznaniem. W pazdzierniku wstawiamy okna. W czerwcu instalacje, tynki i wylewki.... i dopiero sie zacznie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arsamandi 23.07.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Mam jeszcze pytanie, jesli to nie tajemnica to chcialabym wiedziec gdzie kupiliscie komplet tych duzych latarenek ktore na kilku zdjeciach stoja na podlodze??? Sprawdzilam juz chyba wszystkie sklepy w blanchardstown i on line tez ale nigdzie takich fajnych nie widzialam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 24.07.2014 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Witam. Od kilku dni codziennie wracam na wasze forum jak bumerang:))) w kazdej wolnej chwili. Wykonczenie domu rewelacja. Wszystko dopracowane. My tez budujemy dzierlatke, tyle ze pod Poznaniem. W pazdzierniku wstawiamy okna. W czerwcu instalacje, tynki i wylewki.... i dopiero sie zacznie:] Dziękuje. Z braku czasu nie jestem juz stałym bywalcem forum, ale dziękujemy i zyczymy powodzenia w realizaji swoich marzen. PS W Dzierlatce mieszka się naprawdę wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 24.07.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Mam jeszcze pytanie, jesli to nie tajemnica to chcialabym wiedziec gdzie kupiliscie komplet tych duzych latarenek ktore na kilku zdjeciach stoja na podlodze??? Sprawdzilam juz chyba wszystkie sklepy w blanchardstown i on line tez ale nigdzie takich fajnych nie widzialam:( Latarenki pochodzą z naszego sklepu decoratore.pl. Niestety już wszystkie komplety sie sprzedały, sa ine myślę, że równie eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katja. 21.10.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 od lat podziwiam,śledze historię. Pozdrawienia zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arsamandi 06.04.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 witam serdecznie. mam jeszcze jedno pytanie.a mianowicie gdzie nabyliscie szafle pod umywalke do lazienki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 09.04.2016 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 witam serdecznie. mam jeszcze jedno pytanie.a mianowicie gdzie nabyliscie szafle pod umywalke do lazienki?? Witaj arsamandi; przepraszamy za póżną odpowiedź szafka do nabycia tutaj: http://decoratore.pl/pl/p/Komoda-London-120x50x77cm/660 Pozdrawiam i życzę powodzenia w realizacji swoich marzeń !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts