jonna 21.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Gratuluję kuchni,pięknie wygląda z blatami Sklepik super !!! Fotelik różowy mi się podoba i solniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 21.11.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Gratuluję kuchni,pięknie wygląda z blatami Sklepik super !!! Fotelik różowy mi się podoba i solniczki Dziękujemy to zachęcamy do zakupu, na żywo jeszcze ładniej wyglądają te rzeczy niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 21.11.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Nie ma sprawy Sharlotko, dziękuję za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 21.11.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 O to fajnie a fotelik wygodny jaką ma wysokość siedziska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_s_z 21.11.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam się i od razu przechodzę do ochów i achów nad Waszymi wnętrzami. Sypialnia kapitalna (oprócz kraciastej tapety ), a kuchnia powala na kolana ! Z niecierpliwością czekam na dalsze fotki marta_s_z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.11.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Kuchnia wyszła pięknie, moja będzie w podobnym stylu i chyba się zacznę zastanawiać nad blatem bo były dwa warianty czarny albo szary i stanęło na czarnym ale ten szary tak pięknie wygląda...A co to za zlew jeśli można wiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.11.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) E&K czy mogłabyś tak z bliska bliska zrobić zdjęcia blatu? On ma jednolity kolor czy z takimi kropeczkami? Nieaktualne Dopatrzyłam się Edytowane 21 Listopada 2012 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 21.11.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 O to fajnie a fotelik wygodny jaką ma wysokość siedziska ? Joasiu Normalnie zrobiliśmy próbę z mężem i fotel naprawdę fajnie się prezentuje i jest wygodny, ma piękne welurowo-aksamitne obicie - staramy sie byc tu naprawdę obiektywni. Jest taki deasignerski. Wybieraliśmy go na targach w Paryżu, a wierzcie nam przeszliśmy tam dziesiątki kilometrów i staraliśmy się wybrać najfajniejsze rzeczy.... Podajemy wszystkie wymiary: 50cm dlugość siedziska , 59 cm szerokość siedziska w najszerszym punkcie wysokość oparcia 39cm, wysokosc od ziemi do siedziska 38cm, wysokość od ziemi do końca oparcia 70cm W razie dodatkowych pytań służymy pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 21.11.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Kuchnia wyszła pięknie, moja będzie w podobnym stylu i chyba się zacznę zastanawiać nad blatem bo były dwa warianty czarny albo szary i stanęło na czarnym ale ten szary tak pięknie wygląda... A co to za zlew jeśli można wiedzieć??? Nesska... dzięki cieszę się, że tak nasza kuchnia sie Wam podoba, ja tez nieskromnie powiem, że ja lubię.....bardzo Zlewozmywak Blanco SUBLINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 21.11.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Piękny dom,piękne wnętrza a ogrodzenie też mi się podoba,pasuje do barierek na balkonach całość ładnie się prezentuje.Kafelki w białej łazience miodzik,szczególnie podłogowe :jawdrop:będę śledziła Twój wątek i zostanę tu na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 22.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Piękna kuchnia, piękne wnętrza i "zewnętrza":) Jestem pod wrażeniem....niewiele jest takich konsekwentnych i dopieszczonych domków....Twój dziennik jest juz w "moich ulubionych":) Z przyjemnoscia bede sledzic i podziwiac postepy:) Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 22.11.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Piękna kuchnia, piękne wnętrza i "zewnętrza":) Jestem pod wrażeniem....niewiele jest takich konsekwentnych i dopieszczonych domków....Twój dziennik jest juz w "moich ulubionych":) Z przyjemnoscia bede sledzic i podziwiac postepy:) Gratuluje Witam i dziękuję za miłe słówka... Przy naszym ostatnim pechu to nam bardzo poprawia humor:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.11.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Kurcze nie wiem czy sie juz ujawnialam ,ale jesli nie to teraz musze!!!!Masz PRZEPIEKNA kuchnie a i lazienki w watku lazienkowym widzialam i mi szczeka opadla:yes:Gratuluje wyczucia smaku i caly czas zerkam na te wasza kuchnie-poprostu oblene miodzio!!!!!Widze gory za oknem-czy my z tych samych terenow?POZDRAWIAM I JESCZE RAZ GRATULUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.11.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 :jawdrop:Jacie piernicze!!!!!Wlasnie cofnelam sie i doszlam do bialej sypialni:jawdrop:-totalny odjazd!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.11.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Gratuluje ślicznego domku! Gdzie można znaleźć Wasz sklepik, bo link chyba joliska wycięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.11.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 tez poproszę o link, pięęęknie u Was, szczególnie podobają mi się podłogi i kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 26.11.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam, Sklep nazywa się Decoratore, niestety nie możemy wklejać linków, ale pewnie sobie poradzicie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Poradziłam sobie Dzięki! Idę na przegląd półek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.11.2012 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam sie u Was Domek piekny ... GRATULACJE !!!!!!!!!! .......... ( moje klimaty ) ..... ogrodzenie i przestrzen wokol domu imponujace Bede zagladala , a teraz za DorkaS poszukam Waszego internetowego sklepu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 30.11.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Przeczytałam cały wątek, więc myślę, że mogę podzielić się swoimi wrażeniami. To sama przyjemność oglądać dom który jest tak przemyślanie kreowany. Bardzo podoba mi się sufit w sypialni i wykończenie salonu. Kuchnia - taka klasyka z nowoczesnym "oddechem". Nie jestem za bardzo przekonana do tej wyspy z płytą i krzesłami jeżeli chodzi o praktyczną stronę, ale estetycznie wygląda to bardzo fajnie. Przepiekne schody zewnętrzne. Bardzo ładnie komponują się z całą kontrukcją domu. Cieszę się że fasade zostawiliście w bielach. Delikatna sztukateria dodawa ukoku, ale nie dominuje. No jest tego więcej co mogłabym wychwalać. Czekam na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts