Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

E&K się urządzają...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 566
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gif

Bardzo pięknie dom urządzony, nie wszystko mi sie jednakowo podoba, ale jest spójnie, przytulnie, ogólnie cudnie :wiggle:

Najbardziej podoba sie biała łazienka, jest absolutnie piękna (tylko zasłonka mi sie nie podoba)

E&K (ciągle was mieszam z E&co :rolleyes: ) Gratuluję Zuzi !! :wiggle:

Dom :jawdrop: piękny!! Mnie się bardzo podoba górna łazienka, zwłaszcza zrobienie ala lamperii z tapety na ścianach kolankowych. Sypialnia tak jak pisała Karola jak w ekskluzywnej reklamie. Salon bajka, kuchnia boska (w kwestii praktyczności mam takie samo zdanie jak większość) :) Łazienka dolna jednak chyba podoba mi się najbardziej :rolleyes:

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://2.bp.blogspot.com/-baECGGWXqmU/UBUIwMOoE1I/AAAAAAAACTs/w5O3JIByWBs/s400/Happy+New+Year+Wallpaper+2013.jpg

Dobry wieczór :)

Obejrzałam pobieżnie cały wątek (zaczęło się od kuchni...) i jestem absolutnie zachwycona Waszym domem!

Ma piękną bryłę, kolory, stoi w pięknej okolicy. Kuchnia jest bardzo klimatyczna (ja też marzę o białej), acz z płyty na "stole" bym zrezygnowała.

Łazienka jest bajerancka. A własnoręcznie szyte myszki poprawiają humor od razu.

Życzę wszystkiego dobrego, miłego mieszkania w Dzierlatce i mnóstwo radości z nowego mieszkańca!

Trafiłam tutaj dzisiaj po raz pierwszy...i poległam :lol: piękny domek! Gratuluję wyborów :)

Z pewnością cudownie Wam się teraz mieszka. Mam prośbę w sprawie schodów. Ciekawa jestem ich wymiarów. Jaką mają szerokość, wysokość i głębokość stopni, jaką długość ma w rzucie pierwsza część schodów biegnąca po ścianie (czyli ile jest od początku pierwszego stopnia do ściany) i wreszcie na jakiej wysokości od podłogi macie strop. Wiem, wiem...ledwie tu zajrzałam a już pełno pytań ;) Ale z góry przepraszam za wścibską naturę i będę bardzo wdzięczna za podanie informacji :)

Pozdrawiam ciepło :)

E&K! Czemu ja tu dopiero trafiłam? Toż to realizacja nie tylko warta uwagi ale dopracowana, przepiękna i gustowna. Zwłaszcza biała łazienka, kuchnia, meble w salonie. Miód. Cudnie jest u Was :).

Nawet była tu o mnie mowa :D a ja nic nie wiedziałam! Faktycznie w łazience korzystałam z tej samej inspiracji. Zaraz wrzucę fotkę :) jutro zwinę spowrotem :) bez obawy!

P1150606.jpgP1150604.jpgP1150607.jpg

Witam , właśnie przegladnęłam Wasz dziennik i ............. zatkało mnie!!!!!!!!!!!!!

:jawdrop: Mieszkacie tak pięknie ,że po prostu dech zapiera!!!!!!

Łazienka na dole, sypialnia i kuchnia to moje marzenie!

Gratuluję dobrego gustu i smaku!! Rewelacja!

Dziewczyny ja na razie Was wszystkie podglądam i jesteście dla mnie inspiracją :)

Mam nadzieję, że już wkrótce będę się też mogła pochwalić takimi pięknymi wnętrzami :)

pozdrawiam :)

Witam serdecznie. Ja tez jestem zachwycona domem. Sama jestem na etapie wykanczania- nie moge jednak zdecydowac sie na konkretny styl i Wasz dziennik ogromnie mi pomogl. Mam dwa pytania- czy wszystkie meble w domu (drewniane) wykonywal dla Was ten sam stolarz? Jak wykonac samemu napisy na meblach? pisaliscie, ze macie jakas trzcionke do liter, ale jak je pozniej wydrukowac i nakleic. Ogromnie podobaja mi sie meble Riviera Maison, ale ich ceny zapieraja dech w piersiach tak samo jak wyglad:) Ogromnie z gory dziekuje za odpowiedz

Witamy w Rowym roku!!!!! Wiemy , że nie jestesmy na bieżąco z tymi postami, ale tak nam mija dzień za dniem, że sami nie wiemy jak ten czas przechodzi między palcami. Trzeba nam chyba jakiejś lepszej organizacji w Nowym Roku, bo inaczej to nic z tego nie będzie.

Witam na naszym wątku nowe Panie...Gumisiową, Tilo, Agę Adę, Krokusię, Yokistę, Miss Olii, Aneczke 22, Aniquę1981 :welcome::wiggle:

Dziękujemy za przybycie i witamy w naszych skromnych progach.

Zaraz indywidualnie odpowiem na każde zapytanie , a tymczasem chciałam Wam powiedzieć , że przyjechały nam nowe mebelki do salonu.... konsolka i szafka RTV. Nie mamy TV i nie odczuwamy takiej potrzeby póki co, ale szafka juz stoi. Fotorelacja wieczorem - postaram się......

Robi sie też garderoba.... olbrzymia będzie i mam nadzieje funkcjonalna. Mieści sie na poddaszu w pokoju nad garażem - stąd 26m2 - garderoba gigant w kolorze oczywiście białym...... Panowie powiedzieli, że będa montowac cały tydzień, więc pewnie koło piatku pochwalimy się tym czego dokonaliii.

Nie jest to łatwe wykorzystać przestrzeń całkowicie na poddaszu, przez dużą ilość skosów, ale mam nadzieję, że nasz pomysł nie jednej z Was podpowie może ciekawe rozmieszczenie właśnie w pomieszczeniu na poddaszu.....

Póki co trzymajcię sie ciepło, u nas spadł śnieg..... dużo śniegu..... opruszył otaczające nas góry i jest bajkowo....

Życzymy Wam miłego dnia i do usłyszenia....

E&K

Edytowane przez E&K