aneta s 30.12.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 fajnie to wszystko wygląda ale ogólnie podchodzę dość ostrożnie do tej bieli.... fajnie wyglada ale gorzej z użytkowaniem i zachowaniem czystości według mnie i nie tylko właśnie biały jest idealny do utrzymania czystości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.12.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 WOWWWWWW napisze cos więcej jak ochlone.... Aneta, ja mam to samo:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.12.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gif Bardzo pięknie dom urządzony, nie wszystko mi sie jednakowo podoba, ale jest spójnie, przytulnie, ogólnie cudnie Najbardziej podoba sie biała łazienka, jest absolutnie piękna (tylko zasłonka mi sie nie podoba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.12.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ja już dzisiaj życzę http://img571.imageshack.us/img571/8311/nowyrokrs.jpg Beatka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 30.12.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Anetko, Mugatko, Karolku, Rasia, Narendil, Mariomili, Vesila, Bogumil - dziękujemy :wave: za te miłe i konstruktywne komentarze, Cieszymy sie, że Wam sie podoba. My też pewne rzeczy zrobilibyśmy pewnie troche inaczej , ale i tak fajnie nam tu w naszym białym domku.... , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 30.12.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Kochani pięknie cudownie! Ja z pytaniem ile kosztowala kanapa i gdzie kupiona? Czy wygodna? Jeszcze poproszę zdjęcie drzwi do pokoi! Szyba w nich jest mleczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 E&K (ciągle was mieszam z E&co ) Gratuluję Zuzi !! Dom piękny!! Mnie się bardzo podoba górna łazienka, zwłaszcza zrobienie ala lamperii z tapety na ścianach kolankowych. Sypialnia tak jak pisała Karola jak w ekskluzywnej reklamie. Salon bajka, kuchnia boska (w kwestii praktyczności mam takie samo zdanie jak większość) Łazienka dolna jednak chyba podoba mi się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.12.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku. Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie. Dziękuję za kolejny wspólny rok Szczęśliwego Nowego Roku! Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!http://2.bp.blogspot.com/-baECGGWXqmU/UBUIwMOoE1I/AAAAAAAACTs/w5O3JIByWBs/s400/Happy+New+Year+Wallpaper+2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.01.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Pięknie!!!!!! wszystkie pomieszczenia idealnie zgrane!!!! cudownie wam to wyszło... ahhh ahhhh ahhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 01.01.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witamy w Nowy Roku... zobaczycie 2013 będzie szczęśliwy.... życzymy Wam samych radości, pięknych słonecznych dni i samych sukcesów. Dziekujemy za piękne życzenia i komentarze ..... mamy nadzieje nie poprzestać na laurach. Ściskamy Was gorąco i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.01.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Macie magiczny dom!!!!!! A te gory za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 02.01.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Spóźnione ale szczere życzenia Świąteczno - Noworoczne wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013!!! PS: piękne wnętrza - sypiania cudo!!!!!! pozwolisz, że skorzystam z pomysłu na wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tilo 05.01.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Dobry wieczór Obejrzałam pobieżnie cały wątek (zaczęło się od kuchni...) i jestem absolutnie zachwycona Waszym domem! Ma piękną bryłę, kolory, stoi w pięknej okolicy. Kuchnia jest bardzo klimatyczna (ja też marzę o białej), acz z płyty na "stole" bym zrezygnowała. Łazienka jest bajerancka. A własnoręcznie szyte myszki poprawiają humor od razu. Życzę wszystkiego dobrego, miłego mieszkania w Dzierlatce i mnóstwo radości z nowego mieszkańca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.01.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Trafiłam tutaj dzisiaj po raz pierwszy...i poległam piękny domek! Gratuluję wyborów Z pewnością cudownie Wam się teraz mieszka. Mam prośbę w sprawie schodów. Ciekawa jestem ich wymiarów. Jaką mają szerokość, wysokość i głębokość stopni, jaką długość ma w rzucie pierwsza część schodów biegnąca po ścianie (czyli ile jest od początku pierwszego stopnia do ściany) i wreszcie na jakiej wysokości od podłogi macie strop. Wiem, wiem...ledwie tu zajrzałam a już pełno pytań Ale z góry przepraszam za wścibską naturę i będę bardzo wdzięczna za podanie informacji Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 E&K! Czemu ja tu dopiero trafiłam? Toż to realizacja nie tylko warta uwagi ale dopracowana, przepiękna i gustowna. Zwłaszcza biała łazienka, kuchnia, meble w salonie. Miód. Cudnie jest u Was . Nawet była tu o mnie mowa a ja nic nie wiedziałam! Faktycznie w łazience korzystałam z tej samej inspiracji. Zaraz wrzucę fotkę jutro zwinę spowrotem bez obawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam , właśnie przegladnęłam Wasz dziennik i ............. zatkało mnie!!!!!!!!!!!!! Mieszkacie tak pięknie ,że po prostu dech zapiera!!!!!! Łazienka na dole, sypialnia i kuchnia to moje marzenie! Gratuluję dobrego gustu i smaku!! Rewelacja! Dziewczyny ja na razie Was wszystkie podglądam i jesteście dla mnie inspiracją Mam nadzieję, że już wkrótce będę się też mogła pochwalić takimi pięknymi wnętrzami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczka22 08.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witam serdecznie. Ja tez jestem zachwycona domem. Sama jestem na etapie wykanczania- nie moge jednak zdecydowac sie na konkretny styl i Wasz dziennik ogromnie mi pomogl. Mam dwa pytania- czy wszystkie meble w domu (drewniane) wykonywal dla Was ten sam stolarz? Jak wykonac samemu napisy na meblach? pisaliscie, ze macie jakas trzcionke do liter, ale jak je pozniej wydrukowac i nakleic. Ogromnie podobaja mi sie meble Riviera Maison, ale ich ceny zapieraja dech w piersiach tak samo jak wyglad:) Ogromnie z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MissOlii 08.01.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Skradnę pomysł na sufit do swojej sypialni... wystarczy tylko przekonac małża i znaleźć jakiś zamiennik prawdziwego drewna... jaki kolor farby był użyty w kuchni? i salonie? moge wiedziec gdzie obudowa kominka była kupowana? WNętrza urządzone świetnie! gratuluję pomysłowości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 09.01.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Witamy w Rowym roku!!!!! Wiemy , że nie jestesmy na bieżąco z tymi postami, ale tak nam mija dzień za dniem, że sami nie wiemy jak ten czas przechodzi między palcami. Trzeba nam chyba jakiejś lepszej organizacji w Nowym Roku, bo inaczej to nic z tego nie będzie. Witam na naszym wątku nowe Panie...Gumisiową, Tilo, Agę Adę, Krokusię, Yokistę, Miss Olii, Aneczke 22, Aniquę1981 Dziękujemy za przybycie i witamy w naszych skromnych progach. Zaraz indywidualnie odpowiem na każde zapytanie , a tymczasem chciałam Wam powiedzieć , że przyjechały nam nowe mebelki do salonu.... konsolka i szafka RTV. Nie mamy TV i nie odczuwamy takiej potrzeby póki co, ale szafka juz stoi. Fotorelacja wieczorem - postaram się...... Robi sie też garderoba.... olbrzymia będzie i mam nadzieje funkcjonalna. Mieści sie na poddaszu w pokoju nad garażem - stąd 26m2 - garderoba gigant w kolorze oczywiście białym...... Panowie powiedzieli, że będa montowac cały tydzień, więc pewnie koło piatku pochwalimy się tym czego dokonaliii. Nie jest to łatwe wykorzystać przestrzeń całkowicie na poddaszu, przez dużą ilość skosów, ale mam nadzieję, że nasz pomysł nie jednej z Was podpowie może ciekawe rozmieszczenie właśnie w pomieszczeniu na poddaszu..... Póki co trzymajcię sie ciepło, u nas spadł śnieg..... dużo śniegu..... opruszył otaczające nas góry i jest bajkowo.... Życzymy Wam miłego dnia i do usłyszenia.... E&K Edytowane 9 Stycznia 2013 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts