Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

E&K się urządzają...

Recommended Posts

śliczne te mebelki :yes: a gdzie taki dywanik można kupić ??

GARDEROBA REWELACJA:yes::yes: Jak dużo miejsca, wszystko idealnie rozplanowane, jestem pod wrażeniem :yes:

p.s mam pytanko o płytki w salonie, co to za cudo ?

Hejka Ivy, dzięki komplemenciaro!!!!! Dywanik kupiony z sklepie Amko kolekcja Sauthon

Płytki w salonie są hiszpańskiej firmy Colorker Tundra Miel COL-002100-0-00 Nr kat.: 207716 Rozmiar 22x89,3. Płyki sa w kolorze ciepły brąz z widocznymi słojami, super imitują drewno. Trudne do odróżnienia od naturalnego drewna. Pięknie się prezentują i są bardzo praktyczne.M\my do odsprzedania 15m2 po okazyjnej cenie ;)

Edytowane przez E&K

• Odpowiedzi 566
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem tu pierwszy raz, ale jestem pod ogromnym wrażeniem wszystkiego :o Piękny dom, piękne wnętrza i ten dziecięcy pokoik! :lol:

Aż się wrócę i pooglądam jeszcze raz :)

Dzięki Pysiaczku: :wave:wpadaj częściej, ja zaraz wpadam z rewizyta do Ciebie looknąć

Edytowane przez E&K

Zaglądałam do Waszego dziennika od czasu do czasu, ale dzisiaj poprostu muszę się przywitać:)

Pokój córeczki jest poprostu piękny, delikatny i przytulny. Na drugim miejscu mojej listy jest sypialnia, wygląda jak z katalogu!:yes:

Cały dom jest wspaniale dopracowany, gratuluję świetnego gustu oraz oczywiście oczekiwanej Zuzi:).

Pozdrawiam!

SylwiaM : :welcome::welcome:::wave: Dziękujemy, Zuzia już widząc takie komplementy od forumowych koleżanek chyba nie może się doczekać zamieszkania w swoim misiowo-puchatkowym pokoiku i czasami mam wrażenie czując jej ruchy, że chyba chce sie stać jego lokatorką od zaraz

Sypialnia to moje ulubione pomieszczenie w naszym domku.... jeszcze brakuje paru dekoracyjnych drobiazgów, ale to z czasem.....

Dziękujemy za docenienie naszych starań i pozdrawiamy

Edytowane przez E&K

Bossski pokój Zuzi:jawdrop::jawdrop::jawdrop: taki dalikatny

garderoba wymiata, organizacja szaf - mistrzostwo:yes:

śliczne ramki sa w łazience,

konsolki pięknie udekorowane:wiggle:, tylko lepiej by wyglądały wyśrodkowane, nie jestem znawca żaden, ale tak mi sie rzuciło w oczy, że one tak niefajnie przyklejone o tych bocznych ścian:wink:

Hejka Vesila, :wiggle:dzięki.....

Garderoba, póki co bardzo surowa, ale z czasem nadam jej babskiej ręki,,,,,dzięki za ramki.... to była miłość od pierwszego wejrzenia....Konsolki nie sa wyśrodkowane , żeby kabel od lampek nocnych paskudnie nie dyndał za nimi, a ponieważ kontakty mam przy bocznych ścianach skazana jestem na takie ich rozmieszczenie.....

Edytowane przez E&K

E&K,

Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz do Was trafiłam.

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie umiem wskazać pomieszczenia, które podoba mi się najbardziej.

Jestem oczarowana kuchnią za prostotę, i górną łazienką, za elegancję tak odmienną od tych, które do tej pory miałam okazje podziwiać, i jaką ja sama będę miała.

Gratuluje przepięknego domu i Młodej przyszłej Lokatorki.

Pozdrawiam serdecznie - spóźniony gość :lol2:

E&K,

Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz do Was trafiłam.

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie umiem wskazać pomieszczenia, które podoba mi się najbardziej.

Jestem oczarowana kuchnią za prostotę, i górną łazienką, za elegancję tak odmienną od tych, które do tej pory miałam okazje podziwiać, i jaką ja sama będę miała.

Gratuluje przepięknego domu i Młodej przyszłej Lokatorki.

Pozdrawiam serdecznie - spóźniony gość :lol2:

Dziękujemy Illusjon i witamy:wave: , miło nam bardzo, tym bardziej, że po obejrzeniu Twoich pomysłów wnętrzarskich, moja reakcja była mniej więcej taka :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Dziękujemy za gratulacje i zapraszamy ponownie, mamy nadzieję, że będziemy trzymać poprzeczkę na odpowiednio wysokim poziomie

Pokoj Zuzi-UROCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Garderoba-fju,fju:D

Milego dnia sasiadom zycze:yes:

\

Dzięki GUMISIOWA, garderoba to wyzwanie, żeby się wniej odnależć, nie tak jak jak mąż :-) ale dajemy radę.....:D

Zaintrygowało mnie to słowo sąsiedzi, skąd jesteś?

Pozdrawiamy

E&K

Czy zaglądając do Was zawsze musi mnie zżerać z zazdrości ? :) tak pozytywnie zżerać...

Mi bardzo imponuje Wasza konsekwencja w urządzaniu.... wszystko razem u Was współgra ....

Pokój Zu śliczny .... neutralny... kolorowe dziewczęce akcenty zrobią resztę .... łazienka... oryginalna i piękna...

garderoba :yes:

jedynie jamnikowa konsola mnie osobiście troszkę za długa się wydaje... jakby proporcje się zgubiły ... ale to pryszcz ... :)

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Ale śliczności w Zuzinym pokoiku :wiggle: Fajnie jest, tak lekko i spokojnie :)

Bardzo podoba mi się barierka na schodach a garderoba to mistrzostwo :eek: Super zaprojektowana. Tyle miejsca do przechowywania a pomieszczenie nie łatwe do zaaranżowania http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-751965.gif

• 2 weeks później...