EK1719503426 18.02.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) śliczne te mebelki a gdzie taki dywanik można kupić ?? GARDEROBA REWELACJA:yes: Jak dużo miejsca, wszystko idealnie rozplanowane, jestem pod wrażeniem p.s mam pytanko o płytki w salonie, co to za cudo ? Hejka Ivy, dzięki komplemenciaro!!!!! Dywanik kupiony z sklepie Amko kolekcja Sauthon Płytki w salonie są hiszpańskiej firmy Colorker Tundra Miel COL-002100-0-00 Nr kat.: 207716 Rozmiar 22x89,3. Płyki sa w kolorze ciepły brąz z widocznymi słojami, super imitują drewno. Trudne do odróżnienia od naturalnego drewna. Pięknie się prezentują i są bardzo praktyczne.M\my do odsprzedania 15m2 po okazyjnej cenie Edytowane 18 Lutego 2013 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 18.02.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Jestem tu pierwszy raz, ale jestem pod ogromnym wrażeniem wszystkiego Piękny dom, piękne wnętrza i ten dziecięcy pokoik! Aż się wrócę i pooglądam jeszcze raz Dzięki Pysiaczku: :wave:wpadaj częściej, ja zaraz wpadam z rewizyta do Ciebie looknąć Edytowane 18 Lutego 2013 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 18.02.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Zaglądałam do Waszego dziennika od czasu do czasu, ale dzisiaj poprostu muszę się przywitać Pokój córeczki jest poprostu piękny, delikatny i przytulny. Na drugim miejscu mojej listy jest sypialnia, wygląda jak z katalogu! Cały dom jest wspaniale dopracowany, gratuluję świetnego gustu oraz oczywiście oczekiwanej Zuzi:). Pozdrawiam! SylwiaM : :welcome:: Dziękujemy, Zuzia już widząc takie komplementy od forumowych koleżanek chyba nie może się doczekać zamieszkania w swoim misiowo-puchatkowym pokoiku i czasami mam wrażenie czując jej ruchy, że chyba chce sie stać jego lokatorką od zaraz Sypialnia to moje ulubione pomieszczenie w naszym domku.... jeszcze brakuje paru dekoracyjnych drobiazgów, ale to z czasem..... Dziękujemy za docenienie naszych starań i pozdrawiamy Edytowane 18 Lutego 2013 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 18.02.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Bossski pokój Zuzi:jawdrop::jawdrop: taki dalikatny garderoba wymiata, organizacja szaf - mistrzostwo:yes: śliczne ramki sa w łazience, konsolki pięknie udekorowane:wiggle:, tylko lepiej by wyglądały wyśrodkowane, nie jestem znawca żaden, ale tak mi sie rzuciło w oczy, że one tak niefajnie przyklejone o tych bocznych ścian:wink: Hejka Vesila, :wiggle:dzięki..... Garderoba, póki co bardzo surowa, ale z czasem nadam jej babskiej ręki,,,,,dzięki za ramki.... to była miłość od pierwszego wejrzenia....Konsolki nie sa wyśrodkowane , żeby kabel od lampek nocnych paskudnie nie dyndał za nimi, a ponieważ kontakty mam przy bocznych ścianach skazana jestem na takie ich rozmieszczenie..... Edytowane 18 Lutego 2013 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 18.02.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ja mogę tylko napisać a najpiękniejsze chwile dopiero przed Wami jak dzieciątko będzie w swoim pokoiku,a ten zapach hmmm,zapach oliwki,dziecięcego mydełka to jest w życiu nie powtarzalne dziewczyny mogą potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 E&K, Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz do Was trafiłam. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie umiem wskazać pomieszczenia, które podoba mi się najbardziej. Jestem oczarowana kuchnią za prostotę, i górną łazienką, za elegancję tak odmienną od tych, które do tej pory miałam okazje podziwiać, i jaką ja sama będę miała. Gratuluje przepięknego domu i Młodej przyszłej Lokatorki. Pozdrawiam serdecznie - spóźniony gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Jakie ładne Zuzkowe mebelki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.02.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Boszeee!! cudo wszystko jest idealne! Witam sie i gratuluje, oczywiście najbardziej ZUZI:yes: Będę zaglądała,a dzisiaj więcej nie napisze bo mnie zatkało:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.02.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ja mogę tylko napisać a najpiękniejsze chwile dopiero przed Wami jak dzieciątko będzie w swoim pokoiku,a ten zapach hmmm,zapach oliwki,dziecięcego mydełka to jest w życiu nie powtarzalne dziewczyny mogą potwierdzić Dzięki - mamy nadzieje, że sprostamy wyzwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.02.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witamy London23, nio myślę, że te komplementy są grubo przesadzone, ale nam miło, nawet bardzo..... Dziękujemyi zapraszamy, częściej - będziemy się starali dostarczać nowe zdjęcia i inspiracje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.02.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jakie ładne Zuzkowe mebelki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.02.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 E&K, Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz do Was trafiłam. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie umiem wskazać pomieszczenia, które podoba mi się najbardziej. Jestem oczarowana kuchnią za prostotę, i górną łazienką, za elegancję tak odmienną od tych, które do tej pory miałam okazje podziwiać, i jaką ja sama będę miała. Gratuluje przepięknego domu i Młodej przyszłej Lokatorki. Pozdrawiam serdecznie - spóźniony gość Dziękujemy Illusjon i witamy:wave: , miło nam bardzo, tym bardziej, że po obejrzeniu Twoich pomysłów wnętrzarskich, moja reakcja była mniej więcej taka :jawdrop: Dziękujemy za gratulacje i zapraszamy ponownie, mamy nadzieję, że będziemy trzymać poprzeczkę na odpowiednio wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Pokoj Zuzi-UROCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Garderoba-fju,fju:DMilego dnia sasiadom zycze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.02.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Pokoj Zuzi-UROCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Garderoba-fju,fju:D Milego dnia sasiadom zycze:yes: \ Dzięki GUMISIOWA, garderoba to wyzwanie, żeby się wniej odnależć, nie tak jak jak mąż ale dajemy radę..... Zaintrygowało mnie to słowo sąsiedzi, skąd jesteś? Pozdrawiamy E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 19.02.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ZUZIA5:welcome::welcome: Dzieikujemy , tak tak forumowy baby boom chyba ma sie w najlepsze a my oczekujemy na Twoją pseudo-imenniczke Zuzię Ojej to tym bardziej nam milutko , i czekamy na wiadomości o przybyciu Zuzi na świat !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 20.02.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ojej to tym bardziej nam milutko , i czekamy na wiadomości o przybyciu Zuzi na świat !!!! Dziękujemy , my również z niecierpliwością czekamy na ten moment.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Pokój córeczki przeuroczy:yes: A garderoba robi ogromne wrażenie...Wow!! Nad imieniem córeczki się zastanówcie ,bo wszystkie Zu ,które znam charakterne bardzo:lol2:Mam córcię o tym imieniu wiec wiem ,co mówię .. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.02.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Czy zaglądając do Was zawsze musi mnie zżerać z zazdrości ? tak pozytywnie zżerać... Mi bardzo imponuje Wasza konsekwencja w urządzaniu.... wszystko razem u Was współgra .... Pokój Zu śliczny .... neutralny... kolorowe dziewczęce akcenty zrobią resztę .... łazienka... oryginalna i piękna... garderoba jedynie jamnikowa konsola mnie osobiście troszkę za długa się wydaje... jakby proporcje się zgubiły ... ale to pryszcz ... Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.02.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ale śliczności w Zuzinym pokoiku Fajnie jest, tak lekko i spokojnie Bardzo podoba mi się barierka na schodach a garderoba to mistrzostwo Super zaprojektowana. Tyle miejsca do przechowywania a pomieszczenie nie łatwe do zaaranżowania http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-751965.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczka22 02.03.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Witajcie! jestem zachwycona pokojem Zuzi! Mozecie prosze zdradzic skad wzieliscie tego pieknego misia na sciane? To jakas fototapeta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts