EK1719503426 12.03.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Wpadłam tak zaglądnąć co się dzieje, bo nie dostajemy żadnych powiadomień z FM a tu tyle komentarzy i to takich pozytywnych . Dziękujemy Wam dziewczyny. Anetka, Ankie83 , Vesila, Amtla, Nesska, Kamilcia, chopinetka, Justka_krk Dziękujemy Wam. :hug: Dziękujemy , że poświęciłyście swój cenny czas żeby naskrobać co nieco na naszym wątku. Pozdrawiamy z Beskidów. E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 12.03.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Wnętrza zapierają dech w piersiach...są cudne szczególnie pokój Zuzi Bardzo podoba mi się kolor w jadalni możesz podać namiar na kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.03.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Ja Wasze wnętrza oglądam z wielką przyjemnością! I zawsze z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia bo wiem , że to będzie kolejna porcja dobrego smaku i stylu! Mogłabym u Was zamieszkać, choćby dzisiaj... A jak się czuje przyszła Mama??? ile tygodni jeszcze zostało? Edytowane 12 Marca 2013 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 12.03.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Kochanie mam pare pytan! Roletka w kuchni gdzie kupiona, ile kosztowala, na co przymocowana? Tablica kredowa z kad i te poleczki z kad? Jakie macie lampy w salonie? Poprosze o zdjecie! I te komody w pasy z kad, czy byly szersze? I jeszcze pytanie dotyczace mojego wnetrza jak myslicie czy takie kanapy jak Wy macie granatowe z białymi lamówkami będa ładnie wygktadać? Podobaja mi sie Wasze, niestety przy trojce malych dzieci utrzymanie ich m czystości graniczylo by z cudem z tad tez pomysł na granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.03.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam!! Przejrzałam dziś cały dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem:yes: Tak jak pisały dziewczyny, w dobie minimalistycznych wnętrz, małej ilości dodatków i bibelotów, Twój dom ujmuje wszystkim, tym "przeładowaniem" i "bogactwem" w pozytywnym tego słowa znaczeniu :yes: Odkąd się wprowadziłam do mojego domu starałam się nie gromadzić zbyt wielu rzeczy, ale patrząc na Twój dom to mam ochotę iść na zakupy i kupić mnóstwo dodatków które u Ciebie wypatrzyłam:rolleyes: Mam prośbę, czy byłaby możliwość przesłania na priva adresu stronki do Twojego sklepu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 12.03.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Wnętrza zapierają dech w piersiach...są cudne szczególnie pokój Zuzi Bardzo podoba mi się kolor w jadalni możesz podać namiar na kolor?? Witaj Peonia:welcome::welcome: Dziękujeny w mieniu naszym i Zuzi, jak już wspominałam kolor farby w salonie jak i w części jadalnej jest troche kombinowany. Bazą był kolor F488 z palety, ale wyszedł fioletowo, a nam chodziło o to, żeby uzyskać takie delikatne francuskie szarości, po kombinacjach z dołożeniem bieli i odrobiny czerni udało się taki efekt uzyskać, ale łatwo nie było z tym kolorem....Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w walce z uzyskaniem fajnych szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 12.03.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ja Wasze wnętrza oglądam z wielką przyjemnością! I zawsze z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia bo wiem , że to będzie kolejna porcja dobrego smaku i stylu! Mogłabym u Was zamieszkać, choćby dzisiaj... A jak się czuje przyszła Mama??? ile tygodni jeszcze zostało? Hejka Anetko,,,,,, Dzięki wielkie, to zaszczyt takie słowa usłyszeć z ust eksperta tego FM. Przyszła mama czuje się troszkę ke jak misiu jogi, ale całkiem oki jak na ten etap ciąży, do terminu zostało prawie 3 tygodnie, a termin mamy nie byle jaki bo to ma byc Prima Aprilis:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 12.03.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Kochanie mam pare pytan! Roletka w kuchni gdzie kupiona, ile kosztowala, na co przymocowana? Tablica kredowa z kad i te poleczki z kad? Jakie macie lampy w salonie? Poprosze o zdjecie! I te komody w pasy z kad, czy byly szersze? I jeszcze pytanie dotyczace mojego wnetrza jak myslicie czy takie kanapy jak Wy macie granatowe z białymi lamówkami będa ładnie wygktadać? Podobaja mi sie Wasze, niestety przy trojce malych dzieci utrzymanie ich m czystości graniczylo by z cudem z tad tez pomysł na granat Witamy Cię Natalek!!!!! Roletka w kuchni zakupiona w sklepie, kosztowała z całym mechanizem rolety rzymskiej ok 500zł. Tablica kredowa farba kupiona w LM, reszta roiona na zamówienie przez zaprzyjaźnionego stolarza, w salonie lamp nie mamy - maja dotrzec jutro, zawisną jak mąż wróci z delegacji. Obiecuję przesłać fotki . Komody w salonie pochodzą ze sklepu http://wwww.decoratore.pl/Produkty,category,315/Rozne Kanapy pochodzą z kolekcji mebli mti-furninova - mają pokrowce z możliwością zdjęcia i wyprania, są przypinane na rzepy, fajny patent bardzo bo wyglądają elegancko i można je prać Mnie troszkę w Ikei drażnią, że te pokrowce tak dyndaja, tutaj nic nie odstaje. JU nas sofy są w kolorze jasno szarym i maja grafitową kedrę (lamówkę). Osobiście granat lubię, czy z białą lamówka będzie współgrał, jak dla mnie za duży kontrast.....ale to tez zależy jaki materiał na pokrycie wybierzesz.....A co powiesz na fiolet, śliwkę........:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 12.03.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam!! Przejrzałam dziś cały dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem:yes: Tak jak pisały dziewczyny, w dobie minimalistycznych wnętrz, małej ilości dodatków i bibelotów, Twój dom ujmuje wszystkim, tym "przeładowaniem" i "bogactwem" w pozytywnym tego słowa znaczeniu :yes: Odkąd się wprowadziłam do mojego domu starałam się nie gromadzić zbyt wielu rzeczy, ale patrząc na Twój dom to mam ochotę iść na zakupy i kupić mnóstwo dodatków które u Ciebie wypatrzyłam:rolleyes: Mam prośbę, czy byłaby możliwość przesłania na priva adresu stronki do Twojego sklepu? Pozdrawiam hejka [B]Magdzinska, dziękujemy......ja wiem, że jest taki trend minimalistycznych wnętrz, dla mnie wnętrze to dodatki, dodatki i jeszcze raz dodatki. Można nimi stworzyć wyjątkowy klimat ....dziękuję za komplementy pod adresem naszego domu...... link do sklepu podałam we wpisie powyżej....pozdrawiam ciepło E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 12.03.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 He,he fiolet czy śliwka.....właśnie dzisiaj dzwoniłam do tapicera,bo chcemy obić komplet wypoczynkowy w salonie i zastanawiam się fiolet czy śliwka 4 lata i ekoskórę szlag trafił,ale teraz też ekoskóra jednak takie obicie jest praktyczne,noooo córcia już nie długo w domku będzie to już tuż,tuż....dużo wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 13.03.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 He,he fiolet czy śliwka.....właśnie dzisiaj dzwoniłam do tapicera,bo chcemy obić komplet wypoczynkowy w salonie i zastanawiam się fiolet czy śliwka 4 lata i ekoskórę szlag trafił,ale teraz też ekoskóra jednak takie obicie jest praktyczne,noooo córcia już nie długo w domku będzie to już tuż,tuż....dużo wypoczywaj No to się wstrzeliłam prawie z moim doradztwem odnośnie sliwek, ale ja powaznie mysle, ż eto bezpieczny i praktyczny kolor i doskonale będzie współgrał z szarościami. Takaaakkk córcia już niedługo, nie możemy sie doczekać, oby tylko wszystko przebiego prawidłowo. Pozdrawiam i uściski zostawiam E:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.03.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ślicznie dziękuję za adres stronki, przejrzę sobie na spokojnie:yes: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 14.03.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Hej E&K przyszłam pogratulować cudownych, przytulnych wnętrz. Nasz dom planujemy urządzić w całkowicie innym stylu, jednak Wasz naprawdę urzeka! Jest taki nastrojowy, estetyczny, spokojny z pewnością mieszka się super. Macie idealne wyczucie dobrego smaku, dodatków jest wiele, tworzą klimat, ale nie przytłaczają, idealnie się komponują! Szczególnie podoba mi się kuchnia , sypialnia, biała łazienka są delikatne i przejrzyste. Garderoba świetna, przestronna, jasna, fajnie rozplanowana, ile ma metrów? Pokój Córci cudo, zakochałam się w tych mebelkach kiedy zobaczyłam je pierwszy raz na żywo. Teraz mój Synal już na takie za duże, niedługo kończy 2 latka, a pamiętam jak dzis jak się rodził. Przed Wami cudowny okres, dziecko zmienia świat, chwytajcie każdy moment, bo one szybko uciekają. Wiem, że pewnie każdy Wam to mówi, ale niestety tak jest. Życzę szybkiego i łatwego rozwiązania U mnie zakończyło się cesarką i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No i znowu mowę mi odjęło Przepiękne wnętrza a łazienka i ta szafka pod umywalkę to mistrzostwo świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 16.03.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dziękuję za odpowiedź! Jednak zamówiłam szare z czarną lamówką tak jak u Was! Wasz dom traktuje jak wzór Wszystko bardzo mi sie podoba. Możecie mi powiedziec w jakim dokładnike sklepie kupiliscie ta rolete z kuchni. Nie moge nigdzie znalezc z takimi pasami. I pytanie jeszcze o ławe w salonie białą z szufladami. Czy jest funkcjonalna i czy sie nie rysze? czy moze lepiej było by dac na nia przezroczysta szybę? Gdzie jest kuiona i ile kosztowała? Głupio mi, że zadaje tyle pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adordecor 18.03.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wlasnie obejrzalam wszystkie zdjecia. Nie zdazylam jeszcze wszystkiego poczytac ale chcialam Wam powiedziec, ze stworzyliscie niezwykle piekne miejsce na swiecie z dusza i smakiem a zarazem bardzo indywidualne. Zuzia na pewno jest szczesliwa majac takich zdolnych rodzicow, ktorzy zadbali zeby ich corka wychowywala sie w pieknym miejscu od momentu narodzin. Wasza kuchnia jest teraz moja ulubiona na forum. Moje fronty beda prawie identyczne ale bez napisow. Chcialam sie zapytac, Wasze sa z litego drewna czy z mdf? Mnie niedlugo czeka wybor i zdania co do litego drewna w kuchni sa nieco podzielone. Gdzie robiliscie kuchnie?? Jezeli gdzies juz podawalas namiar to z gory przepraszam ale jak juz pisalam nie zdazylam jeszcze przeczytac Twojego watku. Wielkie gratulacje raz jeszcze! Kawal dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 18.03.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wow . Obejrzałam cały wątek tzn fotki I muszę to napisać zapiera dech, pięknie . Może to kompletnie nie mój styl ale naprawdę piękne klimatyczne wnętrza . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Skąd ta biała szafka na ostatniej focie ?????????????? ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.03.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej E&K przyszłam pogratulować cudownych, przytulnych wnętrz. Nasz dom planujemy urządzić w całkowicie innym stylu, jednak Wasz naprawdę urzeka! Jest taki nastrojowy, estetyczny, spokojny z pewnością mieszka się super. Macie idealne wyczucie dobrego smaku, dodatków jest wiele, tworzą klimat, ale nie przytłaczają, idealnie się komponują! Szczególnie podoba mi się kuchnia , sypialnia, biała łazienka są delikatne i przejrzyste. Garderoba świetna, przestronna, jasna, fajnie rozplanowana, ile ma metrów? Pokój Córci cudo, zakochałam się w tych mebelkach kiedy zobaczyłam je pierwszy raz na żywo. Teraz mój Synal już na takie za duże, niedługo kończy 2 latka, a pamiętam jak dzis jak się rodził. Przed Wami cudowny okres, dziecko zmienia świat, chwytajcie każdy moment, bo one szybko uciekają. Wiem, że pewnie każdy Wam to mówi, ale niestety tak jest. Życzę szybkiego i łatwego rozwiązania U mnie zakończyło się cesarką i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Dzięki Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.03.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 No i znowu mowę mi odjęło Przepiękne wnętrza a łazienka i ta szafka pod umywalkę to mistrzostwo świata! Dziękujemy bardzo, bardzo miło słyszeć tyle ciepłych słów od forumowych koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts