Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

E&K się urządzają...

Recommended Posts

Dziękuję za odpowiedź!

Jednak zamówiłam szare z czarną lamówką tak jak u Was! Wasz dom traktuje jak wzór :rolleyes:

Wszystko bardzo mi sie podoba. Możecie mi powiedziec w jakim dokładnike sklepie kupiliscie ta rolete z kuchni. Nie moge nigdzie znalezc z takimi pasami. I pytanie jeszcze o ławe w salonie białą z szufladami. Czy jest funkcjonalna i czy sie nie rysze? czy moze lepiej było by dac na nia przezroczysta szybę? Gdzie jest kuiona i ile kosztowała? Głupio mi, że zadaje tyle pytan

Hejka Natalku, nio to miło słyszeć, że tak spodobały się Tobie nasze sofy, że postanowiłaś pokusić się takie same....Roleta pochodzi z kolekcji Euro Firan, niestety nie jestem w stanie podać numeru katalogowego materiału, bo nie znam go. Ława z szufladami jest super i bardzo dobrze się sprawdza. Nie polecam blatów szybowych, bo są bardzo trudne w utrzymaniu czystości. Ława kupiona jest Galerii Mebli w Kętach, kosztowała 1700zł i nasz znajomy malował ją na biało, ponieważ producent nie oferuje białych mebli. Kupiliśmy więc lite drewno i we własnych zakresie je lakierowaliśmy. Powodzenia w realizacji marzeń i udanych zakupów!!!!

• Odpowiedzi 566
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

E&K Witam :bye:

Pięknie mieszkacie.:jawdrop:

Najbardziej podoba mi się sypialnia :rolleyes:

choć oczywiście i kuchnia i łazienki i garderoba i pokój Zuzi bardzo mi się podobają.

Atena0:welcome: witamy na naszym wątku, cieszymy się, że wpadłaś i dziękujemy za komplementy pod adresem naszych wnętrz

Edytowane przez E&K

Wlasnie obejrzalam wszystkie zdjecia. Nie zdazylam jeszcze wszystkiego poczytac ale chcialam Wam powiedziec, ze stworzyliscie niezwykle piekne miejsce na swiecie z dusza i smakiem a zarazem bardzo indywidualne. Zuzia na pewno jest szczesliwa majac takich zdolnych rodzicow, ktorzy zadbali zeby ich corka wychowywala sie w pieknym miejscu od momentu narodzin. Wasza kuchnia jest teraz moja ulubiona na forum. Moje fronty beda prawie identyczne ale bez napisow. Chcialam sie zapytac, Wasze sa z litego drewna czy z mdf? Mnie niedlugo czeka wybor i zdania co do litego drewna w kuchni sa nieco podzielone. Gdzie robiliscie kuchnie?? Jezeli gdzies juz podawalas namiar to z gory przepraszam ale jak juz pisalam nie zdazylam jeszcze przeczytac Twojego watku.

Wielkie gratulacje raz jeszcze! Kawal dobrej roboty!

Adordecor;:welcome::wiggle:Tyle komplementów nie słyszałam chyba nigdy...dziękuję bardzo. NA reakcję Zuzi wciąż czekamy :-) najprawdopodobniej do przyszłego wtorku..... Kuchnia wykonana jest przez firmę Igmar z Kęt w całości z mdfu - nieskromnie powiem, że też ją lubię.....Pozdrawiam serdecznie i czekam na zdjęcia z realizacji Twojej kuchni

Ojoj jakie piękne zdjęcia :rolleyes: Uwielbiam klimat Waszego domku. Wszystko jest takie niesamowicie dograne... i te dodatki :rolleyes:

Łazienka p r z e c u d n a :jawdrop:

Hejka TwoOfUs :wave:dzięki wielkie, ja tez uwielbiam Twoje inspiracje i zdjęcia.....pozdrawiam z mroźnych Beskidów, dziś u nas - 14 w nocy było brbbbbb, aura jak przed Świętami Bożego Narodzenia, a nie Wielkanocnymi

Cześć Dziewczynki, :hug::hug: Witam w niedzielne popołudnie. Jestem trochę zestresowana bo jutro szpital.....tak tak już przeleciało. Trzymajcie za nas kciuki - mam nadzieję, że damy rade i pójdzie w miarę spokojnie i wrócimy z Zuzinką całe i zdrowe. Póki co przesyłam pewnie ostatnią relację wnętrzarską. Niewiele się zmieniło, ze względu na mój stan. Coraz ciężej mi się poruszać, ale w tym tygodniu dotarły do nas lampy do salonu i są już zamontowane. Są proste, skromne, bez fajerwerków. Przesyłam kilka fotek. Życzę Wam grupowo Pięknych, Spokojnych i Pogodnych Świąt Wielkiejnocy i do usłyszenia. Serdecznie pozdrawiam E&K

Cześć Dziewczynki, :hug::hug: Witam w niedzielne popołudnie. Jestem trochę zestresowana bo jutro szpital.....tak tak już przeleciało. Trzymajcie za nas kciuki - mam nadzieję, że damy rade i pójdzie w miarę spokojnie i wrócimy z Zuzinką całe i zdrowe. Póki co przesyłam pewnie ostatnią relację wnętrzarską. Niewiele się zmieniło, ze względu na mój stan. Coraz ciężej mi się poruszać, ale w tym tygodniu dotarły do nas lampy do salonu i są już zamontowane. Są proste, skromne, bez fajerwerków. Przesyłam kilka fotek. Życzę Wam grupowo Pięknych, Spokojnych i Pogodnych Świąt Wielkiejnocy i do usłyszenia. Serdecznie pozdrawiam E&K

E&K-BEDZIE DOBRZE!!!

Trzymaj sie-ani sie obejrzysz i bedzie PO!!!!!

POWODZENIA;)

O rany, przecież macie termin na 1 kwietnia :D czyżby coś się zaczęło dziać, że działacie wcześniej? To zazdroszczę! Bo ja mam termin na dzisiaj :( i cisza. Powodzenia w takim razie :).

Witam mamę Yokastę i łączę się duchem i sercem w naszej "wspólnej" sytuacji ...musi byc dobrze- my dzielne dziewczyny jesteśmy. Ja mam cesarkę zaplanowaną na wtorek. 3mam kciuki za Was!!!!!

No to trzymam kciuki za Zuzke i mame i za tate troche tez, co by nie zemdlal. Widzialam sklep, bardzo fajny macie asortyment. Zastanawialam sie czy podobienstwo szaty graficznej do maisondumonde.com bylo zamierzone?

Dzięki Wielkie:wave: adordecor; Potrzebujemy tych kciuków..... Dzięki ciesze się, że asortyment sklepu się podoba, a w ten weekend mamy fajną promocję 20% na wszystkie produkty Lene Bjerre :-)

Piękny i przytulny dom! Już się nim zachwycałam ale nie mogę się powstrzymać od kolejnych komplementów:rolleyes:. Wszystkie dodatki wspaniale dobrane.

Życzę powodzenia we wtorek, napewno wszystko będzie dobrze. Nie musisz się chociaż bać bólu porodowego.

Trzymam kciuki i czekam na nową lokatorkę cudnego domku:)

:bye: