EK1719503426 19.03.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dziękuję za odpowiedź! Jednak zamówiłam szare z czarną lamówką tak jak u Was! Wasz dom traktuje jak wzór Wszystko bardzo mi sie podoba. Możecie mi powiedziec w jakim dokładnike sklepie kupiliscie ta rolete z kuchni. Nie moge nigdzie znalezc z takimi pasami. I pytanie jeszcze o ławe w salonie białą z szufladami. Czy jest funkcjonalna i czy sie nie rysze? czy moze lepiej było by dac na nia przezroczysta szybę? Gdzie jest kuiona i ile kosztowała? Głupio mi, że zadaje tyle pytan Hejka Natalku, nio to miło słyszeć, że tak spodobały się Tobie nasze sofy, że postanowiłaś pokusić się takie same....Roleta pochodzi z kolekcji Euro Firan, niestety nie jestem w stanie podać numeru katalogowego materiału, bo nie znam go. Ława z szufladami jest super i bardzo dobrze się sprawdza. Nie polecam blatów szybowych, bo są bardzo trudne w utrzymaniu czystości. Ława kupiona jest Galerii Mebli w Kętach, kosztowała 1700zł i nasz znajomy malował ją na biało, ponieważ producent nie oferuje białych mebli. Kupiliśmy więc lite drewno i we własnych zakresie je lakierowaliśmy. Powodzenia w realizacji marzeń i udanych zakupów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.03.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) E&K Witam Pięknie mieszkacie. Najbardziej podoba mi się sypialnia choć oczywiście i kuchnia i łazienki i garderoba i pokój Zuzi bardzo mi się podobają. Atena0:welcome: witamy na naszym wątku, cieszymy się, że wpadłaś i dziękujemy za komplementy pod adresem naszych wnętrz Edytowane 19 Marca 2013 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.03.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wlasnie obejrzalam wszystkie zdjecia. Nie zdazylam jeszcze wszystkiego poczytac ale chcialam Wam powiedziec, ze stworzyliscie niezwykle piekne miejsce na swiecie z dusza i smakiem a zarazem bardzo indywidualne. Zuzia na pewno jest szczesliwa majac takich zdolnych rodzicow, ktorzy zadbali zeby ich corka wychowywala sie w pieknym miejscu od momentu narodzin. Wasza kuchnia jest teraz moja ulubiona na forum. Moje fronty beda prawie identyczne ale bez napisow. Chcialam sie zapytac, Wasze sa z litego drewna czy z mdf? Mnie niedlugo czeka wybor i zdania co do litego drewna w kuchni sa nieco podzielone. Gdzie robiliscie kuchnie?? Jezeli gdzies juz podawalas namiar to z gory przepraszam ale jak juz pisalam nie zdazylam jeszcze przeczytac Twojego watku. Wielkie gratulacje raz jeszcze! Kawal dobrej roboty! Adordecor;:wiggle:Tyle komplementów nie słyszałam chyba nigdy...dziękuję bardzo. NA reakcję Zuzi wciąż czekamy najprawdopodobniej do przyszłego wtorku..... Kuchnia wykonana jest przez firmę Igmar z Kęt w całości z mdfu - nieskromnie powiem, że też ją lubię.....Pozdrawiam serdecznie i czekam na zdjęcia z realizacji Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.03.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wow . Obejrzałam cały wątek tzn fotki I muszę to napisać zapiera dech, pięknie . Może to kompletnie nie mój styl ale naprawdę piękne klimatyczne wnętrza . Pozdrawiam Kanka9: Dziękuję, zaraz wpadnę na Twój wątek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.03.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ???????????????????? hejka, Realizacja firma Igmar pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ojoj jakie piękne zdjęcia Uwielbiam klimat Waszego domku. Wszystko jest takie niesamowicie dograne... i te dodatki Łazienka p r z e c u d n a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 24.03.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ojoj jakie piękne zdjęcia Uwielbiam klimat Waszego domku. Wszystko jest takie niesamowicie dograne... i te dodatki Łazienka p r z e c u d n a Hejka TwoOfUs :wave:dzięki wielkie, ja tez uwielbiam Twoje inspiracje i zdjęcia.....pozdrawiam z mroźnych Beskidów, dziś u nas - 14 w nocy było brbbbbb, aura jak przed Świętami Bożego Narodzenia, a nie Wielkanocnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 24.03.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Cześć Dziewczynki, :hug: Witam w niedzielne popołudnie. Jestem trochę zestresowana bo jutro szpital.....tak tak już przeleciało. Trzymajcie za nas kciuki - mam nadzieję, że damy rade i pójdzie w miarę spokojnie i wrócimy z Zuzinką całe i zdrowe. Póki co przesyłam pewnie ostatnią relację wnętrzarską. Niewiele się zmieniło, ze względu na mój stan. Coraz ciężej mi się poruszać, ale w tym tygodniu dotarły do nas lampy do salonu i są już zamontowane. Są proste, skromne, bez fajerwerków. Przesyłam kilka fotek. Życzę Wam grupowo Pięknych, Spokojnych i Pogodnych Świąt Wielkiejnocy i do usłyszenia. Serdecznie pozdrawiam E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.03.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) O rany, przecież macie termin na 1 kwietnia czyżby coś się zaczęło dziać, że działacie wcześniej? To zazdroszczę! Bo ja mam termin na dzisiaj i cisza. Powodzenia w takim razie . Edytowane 24 Marca 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.03.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Cześć Dziewczynki, :hug: Witam w niedzielne popołudnie. Jestem trochę zestresowana bo jutro szpital.....tak tak już przeleciało. Trzymajcie za nas kciuki - mam nadzieję, że damy rade i pójdzie w miarę spokojnie i wrócimy z Zuzinką całe i zdrowe. Póki co przesyłam pewnie ostatnią relację wnętrzarską. Niewiele się zmieniło, ze względu na mój stan. Coraz ciężej mi się poruszać, ale w tym tygodniu dotarły do nas lampy do salonu i są już zamontowane. Są proste, skromne, bez fajerwerków. Przesyłam kilka fotek. Życzę Wam grupowo Pięknych, Spokojnych i Pogodnych Świąt Wielkiejnocy i do usłyszenia. Serdecznie pozdrawiam E&K E&K-BEDZIE DOBRZE!!! Trzymaj sie-ani sie obejrzysz i bedzie PO!!!!! POWODZENIA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adordecor 24.03.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 No to trzymam kciuki za Zuzke i mame i za tate troche tez, co by nie zemdlal. Widzialam sklep, bardzo fajny macie asortyment. Zastanawialam sie czy podobienstwo szaty graficznej do maisondumonde.com bylo zamierzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 24.03.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 O rany, przecież macie termin na 1 kwietnia czyżby coś się zaczęło dziać, że działacie wcześniej? To zazdroszczę! Bo ja mam termin na dzisiaj i cisza. Powodzenia w takim razie . Witam mamę Yokastę i łączę się duchem i sercem w naszej "wspólnej" sytuacji ...musi byc dobrze- my dzielne dziewczyny jesteśmy. Ja mam cesarkę zaplanowaną na wtorek. 3mam kciuki za Was!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 24.03.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 E&K-BEDZIE DOBRZE!!! Trzymaj sie-ani sie obejrzysz i bedzie PO!!!!! POWODZENIA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.03.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ach, to zmienia postać rzeczy. Już niedługo będziesz tulić córę super. Powodzenia i dużo zdrówka . Ja nadal czekam . Mam serdecznie dość bo sobie ubzdurałam, że na pewno urodzę w terminie albo przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 24.03.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 No to trzymam kciuki za Zuzke i mame i za tate troche tez, co by nie zemdlal. Widzialam sklep, bardzo fajny macie asortyment. Zastanawialam sie czy podobienstwo szaty graficznej do maisondumonde.com bylo zamierzone? Dzięki Wielkie:wave: adordecor; Potrzebujemy tych kciuków..... Dzięki ciesze się, że asortyment sklepu się podoba, a w ten weekend mamy fajną promocję 20% na wszystkie produkty Lene Bjerre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 24.03.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) A poniżej aktualna relacja: http://imageshack.us/a/img442/6467/dsc1259ri.jpg http://imageshack.us/a/img838/4062/dsc1258e.jpg http://imageshack.us/a/img837/3230/dsc1256yj.jpg http://imageshack.us/a/img195/5540/dsc1253e.jpg http://imageshack.us/a/img824/8757/dsc1252s.jpg http://imageshack.us/a/img834/4391/dsc1250l.jpg Pozdrowionka Edytowane 7 Września 2013 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.03.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 bossski salon trzymam kciuki za pomyślne rozwiązaniehttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam 24.03.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Piękny i przytulny dom! Już się nim zachwycałam ale nie mogę się powstrzymać od kolejnych komplementów:rolleyes:. Wszystkie dodatki wspaniale dobrane. Życzę powodzenia we wtorek, napewno wszystko będzie dobrze. Nie musisz się chociaż bać bólu porodowego. Trzymam kciuki i czekam na nową lokatorkę cudnego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.03.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Hej:)Lampy śliczne ,idealnie sie zgrały;)Powodzenia jutro,duzo zdrowka:hug: Będzie dobrze:) PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 25.03.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Powalające wnętrza!! Jeśli możesz podaj namiary na pasiastą tapetę! Powodzenia na porodówce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts